Paraya İhtiyacı Olanlar Dikkat! Garanti Bankası Faizsiz Kredi Veriyor

Yeni müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar duyuran Garanti Bankası, nisan ayında da kampanyalara dair bilgi veriyor. Bu çerçevede, faizsiz kredi kampanyası nisan ayı itibariyle devam ediyor. Söz konusu kampanya sürerken, faizsiz...

Yeni müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar duyuran Garanti Bankası, nisan ayında da kampanyalara dair bilgi veriyor. Bu çerçevede, faizsiz kredi kampanyası nisan ayı itibariyle devam ediyor. Söz konusu kampanya sürerken, faizsiz kredini detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Garanti Bankası Faizsiz Kredi

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, 13 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında, Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan kişiler faizsiz krediyi alabilecekler. Minimum kredi tutarı 1.000 TL maksimum kredi tutarı 10.000 TL olan kampa çerçevesinde maksimum vade süresi ise 12 ay olarak belirlendi.

Garanti Bankası Faizsiz Nakit Avans

Faizsiz kredi kampanyasının yanı sıra, Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olan kişiler, bireysel kredi kartı başvurusu yapıp başvuruların onaylanınca 10.000 TL'ye varan faizsiz nakit avans alabilecekler. Faizsiz nakit avans ve kredi ile ilgili Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinden açıklama yapıldı. Faizsiz krediye, nakit avans ve diğer güncel kampanyalara dair detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri