Patron Çıldırdı! Yılbaşı Hediyesi Olarak Tüm Çalışanlara 25 Maaş İkramiye Verildi

Yeni yıl yaklaşıyor, yeni yılın olmazsa olmazlarından biri de yılbaşı hediyeleri... Yeni yılda sevdiklerine yılbaşı hediyesi olarak çeşitli ürünler alanlara alışmışken son yılda firmalar tarafından verilen yılbaşı ikramiyelerine...

Yeni yıl yaklaşıyor, yeni yılın olmazsa olmazlarından biri de yılbaşı hediyeleri... Yeni yılda sevdiklerine yılbaşı hediyesi olarak çeşitli ürünler alanlara alışmışken son yılda firmalar tarafından verilen yılbaşı ikramiyelerine de alışmaya başlamıştık. Ancak bugüne kadar hiç duymadığımız, dudak uçuklatan bir yılbaşı hediyesi de bir firma tarafından verildi. Verilen hediye, çalışanları bayram ettirdi.

Dünyanın en önemli otomotiv üreticilerinden biri olan Skoda'nın çalışanlarına verdiği büyük yılbaşı hediyesi dudak uçuklattı. Firma, Türkiye’de çalışan tüm personeline tam 25 maaş tutarında ikramiye verdi.

'Yok Böyle İşveren'

Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci bu haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Emre Özpeynirci de haberi “Yok böyle işveren” cümleleri ile yayımladı. Özpeynirci tarafından yapılan paylaşıma göre, Skoda'nın Türkiye distribütörü Ahmet Yüce tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi.

Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce haberi doğrulurken ortağı Doğuş Grubu Grubu Başkanı Ferit Faik Sahenk'e de teşekkürlerini iletti.

Çalışanlarının kendileri için her zaman çok önemli olduğunu ifade eden Ahmet Yüce, "Biz onlar sayesinde varız. O yüzden her zaman her zorlukta yanlarındayız" şeklinde konuştu.

Öte yandan, firmanın 100'den fazla çalışanı olduğu öğrenildi.

Ez Az Olarak Hesaplanan Rakam Dudak Uçuklattı

İkramiye ödenen personelin asgari ücret aldığı bile düşünülse 25 maaş ikramiye 5500 liralık asgari ücretle tam 137 bin 500 TL'ye tekabül ediyor.

Pandemideki Duyarlılığı da Dikkat Çekmişti

Ahmet Yüce’nin ismi pandemi dönemi patlak verdiğinde de gündeme gelmişti. Skoda Türkiye distribütörü Yüce, koronavirüs salgını sürecinde "Hiçbir çalışanı işten çıkarmayacağız" sözleriyle dikkat çekmişti.

Ekonomi Haberleri