Promosyon 13150 TL Seviyesine Çıktı! Ağustos Ayında Promosyon Müjdesi Açıklandı

Maaş promosyonları ile ilgili ağustos ayının ilk günlerinde de art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Ağustos ayının ilk günleri itibariyle ay içinde yapılacak çeşitli ödemeler dair araştırmalar sürüyor. Haziran ayında yüzde 34 oranında artan ve 11 bin 402 TL seviyesine çıkan asgari ücret, ayın ilk günlerinde çalışanların hesaplarına yatarken, bakanlıklar da destek ödemelerini vatandaşlara sağlayacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ailelere sosyal yardımları, Tarım ve Orman Bakanlığı da çiftçilere tarımsal destek ödemelerini iletecek. Söz konusu ödemeler için bekleyiş sürerken, maaş promosyonlarına dair gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile kurumlar arasında anlaşma varılması ve imzaların atılması durumunda kamuoyuna bilgi veriliyor.

Maaş Promosyonu Ödemesi 2023

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci maaş promosyonları ile ilgili açıklamada bulundu 13.150 TL’lik promosyon ödemesi için Halk Bank ile anlaşmaya varıldığı belirten sosyal medya paylaşımında ‘’Viranşehir Belediyemizde çalışan memurlarımız için 3 yıllık maaş ve promosyon ödeme protokolünü Halk Bankası Şube Müdürü Sn. Eyyüp Sabri Baran’ın katılımlarıyla imzaladık. İmzaladığımız sözleşmeye göre memurlarımıza tek seferde 13150 TL promosyon ödemesi gerçekleşecektir. İmzaladığımız 3 yıllık promosyon sözleşmesinin her iki tarafa ve özellikle ilçemize birlikte hizmet ettiğimiz tüm mesai arkadaşlarımıza ve ailelerine hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerine yer verildi.

Promosyon Anlaşmaları Açıklanıyor

Viranşehir Belediyesi personeli için 13150 TL’lik promosyon anlaşması sağlanırken, ülke genelindeki farklı kurumlarda da promosyon ödemeleri için görüşmeler devam ediyor. Maaş aralığına göre emeklilere ödeme yapılırken, emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da merak ediliyor. Bu kapsamda, önümüzdeki dönemde maaş promosyonlarına dair yeni anlaşmalar sağlandıkça duyurular yayınlanabilir.

Emekli Promosyonu Ağustos 2023

Maaş promosyonlarının yanı sıra emekli promosyonu ödemeleri de merak ediliyor. Bankadan bankaya ve maaş aralığına göre promosyon ödemesi değişirken, SGK emekli promosyon ödemeleri şöyle:

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,
3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,
7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL

Ekonomi Haberleri