Promosyon 13150 TL Seviyesine Çıktı! Promosyon Ödemelerinde Büyük Müjde

Vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla beklenen promosyon müjdesi az önce duyuruldu.

Ağustos ayının son günleri yaşanırken yeni bir promosyon sözleşmesi imzalandı. Ağustos ayı bitmeden 13150 TL promosyon ödemesi gerçekleştirildi. Promosyon ücretlerinde yeni bir gelişme yaşandı.

Ağustosta emekli ve özel sektör çalışanlarına verilen promosyon miktarları yakından takip ediliyor. Milyonlarca emekli ve çalışan vatandaş, binlerce liralık promosyon anlaşmasına imza attı. Promosyon sözleşmeleri 31 Ağustos'a kadar sürüyor. Yeni promosyon kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar için rakamlar da netlik kazandı. Ağustos ayı bitmeden sözleşme imzalayarak binlerce liralık promosyon kampanyasından herkes faydalanabilir. 13.150 TL yeni promosyon kampanyası için araştırmalar başladı.

Promosyon Kampanyasının Tüm Detayları Şu Şekilde:

Eylül ayına doğru geri sayım devam ederken bankalar da promosyon ücreti kampanyalarına hız verdi. 31 Ağustos 2023'e kadar geçerli yeni promosyon kampanyasında bankalar tarafından vereceği miktarlar yavaş yavaş belli olmaya devam ediyor.

Bankalardan emekliye yönelik yapılan yeni promosyon kampanyalarına bir Yenisi daha eklendi. Bu defa çalışanlara güzel haber verildi. O kurum ve bir banka arasında yapılan sözleşme doğrultusunda ağustos ayı boyunca verilecek olan 13.150 TL'lik promosyonu imza atıldı. Peki kim ne kadar promosyon olacak? Bankaların promosyon kampanyaları ve detaylar haberimizde…

Promosyon Sözleşmesine İmza Atıldı

Emeklilere promosyon ödemesi kampanyası sürerken bir yandan da Özel sektör çalışanları için bankalarla yeni promosyonu anlaşmaları yapılıyor. Bu kez güzel bir haber de Viranşehir Belediyesi tarafından geldi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belediye bünyesinde çalışan personel için 13150 TL'lik promosyon anlaşmasına imza attıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden detaylı bir paylaşımda bulunan Başkan Ekinci, 3 senelik promosyon sözleşmesi karşılığında belediye bünyesinde çalışanlara 13.150 TL promosyon ödemesi yatırılacağının müjdesi geldi. Yeni anlaşmanın belediye çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Ekinci, işçilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için gerekeni yapıldığını dile getirdi.

Ağustos Ayı Ödemeleri Hesaplara Yatacak

Ağustosun sonuna doğru adım adım yaklaşırken promosyon fırsatları da gündemden düşmüyor. Milyonlarca çalışan vatandaşa verilecek olan promosyon ödemeleri Ağustos ayına kadar yeni anlaşmalar doğrultusunda hesaplara yatacak. Öteki yandan da belediyeler sendikalar ve bankalar arasında görüşmeler kesmeden sürüyor. Yeni sağlanan promosyon anlaşmaları ile ilgili sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz.

Ekonomi Haberleri