Promosyon Anlaşması Açıklandı! 12 Bin 150 TL İçin İmzalar Atıldı

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanların maaş promosyonları da pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, çalışanlara verilecek promosyonlara dair bankalar ile görüşmeler sürüyor....

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanların maaş promosyonları da pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, çalışanlara verilecek promosyonlara dair bankalar ile görüşmeler sürüyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde mutabakata varılması durumunda bakanlıklar, sendikalar, belediyeler, müdürlükler, üniversiteler ve çeşitli kurumlar açıklamada bulunuyorlar.

12.150 TL Promosyon Anlaşması

Havran Belediyesi'nin promosyon ödemesine dair yaptığı açıklamaya göre, 12.150 TL için anlaşmaya varıldı. Promosyon anlaşmasına dair yayınlanan duyuruda ”Personel Limited Şirketi Çalışanlarımıza Maaş Promosyon İhalesini 12.150 TL ile en yüksek teklifi vererek kazanan Ziraat Bankası Havran Şubesi Müdürü Sayın Serkan Karamanoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy’u makamında ziyaret ederek sözleşmeyi imzalattı. Başkan Ersoy, “Maaş Promosyon anlaşmasını çalışanlarımızın yüzünü güldürecek bir rakamla sonuçlandırdık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.” ifadelerine yer verildi.

Promosyon Anlaşması Açıklandı

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, çalışanların maaş promosyonlar ile ilgili ilerleyen günlerde yeni duyurular yayınlanabilir.

Ekonomi Haberleri