Promosyon Müjdesi Verildi! 12.050 TL Ödeme Hesaplara Yatacak

Emekli maaşını üç sene boyunca aynı bankadan alacağına ilişkin taahhüt veren emeklilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi yapılırken, çalışanların gözü kulağı kurumlardan yapılacak açıklamalara...

Emekli maaşını üç sene boyunca aynı bankadan alacağına ilişkin taahhüt veren emeklilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi yapılırken, çalışanların gözü kulağı kurumlardan yapılacak açıklamalara çevrildi. Maaş promosyonları için bankalar işe görüşmeler devam ederken, söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşma sağlanması durumunda, belediyeler, bakanlıklar, sendikalar, üniversiteler, müdürlükler ve çeşitli kurumlar kamuoyuna bilgi veriyorlar.

Maaş Protokol Anlaşmamız İmzalandı

Yeşilova Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü’nün promosyon anlaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, 12.050 TL için imzalar atıldı. Konuya yönelik sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ”İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarımızın 3 yıl boyunca maaş, ekders vb. ödemelerini kapsayan “Maaş Protokol” anlaşmamız peşin olarak ödemek suretiyle 12.050 TL karşılığında Türkiye İş Bankası Burdur Şubesi ile imzalandı. Yapıcı yaklaşımlarından dolayı Türkiye İş Bankası Burdur Şubesi Müdürü Sayın İlker ATEŞ’e ve şube personellerimize teşekkür ederiz.” şeklinde yazdı.

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları sürerken, çalışanların maaş promosyonları için bankalarla mutabakat sağlandığı sürece gelecekteki süreçte yeni duyurular yayınlanabilir.

Ekonomi Haberleri