PTT Yeni Kredi Kampanyasını Açıkladı

PTT yeni kredi kampanyasını duyurdu. Kefilsiz ve şartsız verilecek kredi, emekli veya asgari ücretle çalışan vatandaşlara verilecek. Vatandaşlar, 'PTT kredi başvurusu nasıl yapılır?, PTT kredisi ne? PTT kredi almak nasıl olur?'...

PTT yeni kredi kampanyasını duyurdu. Kefilsiz ve şartsız verilecek kredi, emekli veya asgari ücretle çalışan vatandaşlara verilecek. Vatandaşlar, 'PTT kredi başvurusu nasıl yapılır?, PTT kredisi ne? PTT kredi almak nasıl olur?' gibi soruların cevaplarını arıyor.

Yaşanan ekonomik kriz sebebi ile geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar nakit ihtiyacı duyuyor. Vatandaşlara özel bir kampanya da PTT'den geldi. PTT, 30 bin TL'ye kadar hızlı kredi veriyor. PTT kredisi için başvurular başladı. Çalışanlara ve emeklilere özel olarak yapılan kampanya dahilinde hızlı ve kolay bir şekilde kredi çekebilirsiniz. Başvurunuzun onaylanmasıyla beraber Kredi tutarı hesabınıza geçiyor. Sigortalı çalışanlar PTT'ye bağlı Aktifbank üzerinden nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Emeklilere 50 Bin TL'ye Kadar Kredi

Emekli maaşını almak için PTT'yi seçen vatandaşların da kredi limitleri yükseldi. PTT'den emekli kredisi almak isteyenler için limit 50.000 TL olarak açıklandı. 36 ay vade seçeneği sunan kredi kapsamında 50.000 TL çekebilirsiniz. Kredi faiz oranları vade sayısına göre değişirken 30.000 TL kredi için 24 aylık vade seçeneğini kullanan vatandaşlar aylık olarak 1.583 TL ödüyor.

36 ay seçeneğini seçenler yüzde 3.9 faiz oranı ile kredinin sahibi olacak. Ödenecek aylık tutar ise 2.639 TL oldu. Kredi faiz oranı ise yüzde 3.19 oldu.

Öte yandan 262 TL kredi tahsis tutarı da kesilmektedir. 30.000 TL kredi için 36 ay seçeneğini seçenler yüzde 3.9 faiz oranı ile kredinin sahibi olacak. Ödenecek aylık tutar ise 2.639 TL oldu.

PTT'den Büyük Müjde!

PTT şubeleri ve mobil bankacılık üzerinden başvuru gerçekleştiren vatandaşlar formu doğru ve eksiksiz şekilde doldurmalıdır. PTT'nin onaylamasıyla beraber kredi limitinizi hesabınıza görebilirsiniz.

İnternet bankacılığından başvuru yapan kişilerse başvuru formu doldurmak zorunda değil. İhtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar için faiz oranı yüzde 4.19 olarak açıklandı. Ayrıca, kredi notu düşük olan müşteriler de kredi kullanabilecek.

Ekonomi Haberleri