QNB Finansbank Yeni Yıl Kredisi İle Anında Hesabınıza 7500 TL Geçiyor

QNB Finansbank tarafından yeni yıl kredisi verileceği duyuruldu. Nakit ihtiyacı olan kişileri nefes aldıracak olan QNB Finansbank Yeni Yıl Kredisi ile ihtiyaçları gideriyor. 12 ay vade ile 7.500 TL ihtiyaç kredisi anında hesabınıza...

QNB Finansbank tarafından yeni yıl kredisi verileceği duyuruldu. Nakit ihtiyacı olan kişileri nefes aldıracak olan QNB Finansbank Yeni Yıl Kredisi ile ihtiyaçları gideriyor. 12 ay vade ile 7.500 TL ihtiyaç kredisi anında hesabınıza geçiyor. Kısa süredir gündemde bulunan enflasyon oranları sebebiyle vatandaşlar ekonomik yönden zorluk yaşamaktadır. Hal böyle olunca da bankalar tarafından sunulan kampanyalar merak içerisinde araştırılmaktadır. Kampanya yapan bir banka da QNB Finansbank oldu.

QNB Finansbank Yeni Yıl Kredisi Veriyor!

QNB Finansbank Yeni Yıl Krediis ile karşımıza çıkıyor. Finansbank tarafından yapılan duyuru kapsamında yeni yılda nakit ihtiyacını karşılamak isteyen kişilere 7500 TL ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Yapılan açıklama sonucu Finansbank tanışma kredisi ile uygun faiz oranı ve yüksek vade ile ihtiyaç kredisi alabileceklerine dair duyuru yapıldı. Yüzde 0.98 faiz oranıyla sunulan kredi 12 ay taksitle sunulmaktadır. 7500 TL kredi çekip 12 ay vade yaptıysanız eğer aylık taksit tutarınız 675,88 TL olurken toplam geri ödeme tutarı da 8,110,51 TL olarak belirlendi.

QNB Finansbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada krediyle ilgili detaylara yer verildi. QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada:

Tanışma Kredisi:*QNB Mobil ile müşterimiz olan yeni müşterilere özel 15.000 TL tutara ve 12 ay vadeye kadar sunulan faiz oranıdır. Müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. Kampanya dışında aylık minimum faiz oranı %1.74’tür.

Kampanyalı İhtiyaç Kredisi: QNB Finansbank’tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız ve mevcutta açık ihtiyaç krediniz ya da hazır krediniz bulunmuyorsa size özel oranlardan yararlanabilirsiniz.

Borç Transferi Kredisi: Diğer tüm banka borçlarınızı QNB Finansbank’ta tek çatı altında toplayarak ödemelerinizi düzenleyin.

Kamu Çalışanına Özel Kredi: Kamu çalışanlarına özel fırsat! Avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi QNB Finansbank’ta.

Finansmaaş Kredisi: Maaşını QNB Finansbank’tan alan müşterilerimize özel ihtiyaç kredisi faiz oranı avantajımızdan faydalanın.

Yeni Yıl Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank yeni yıl kredisi başvurusu yapmak için resmi internet sitesi üzerinden hemen başvur butonuna tıklayarak başvurunuzu anında yapabilirsiniz. Yeni yıl kredisi başvurusu için ayrıca 0850 220 8 573 numaralı hattı arayarak ya da internet şubesi üzerinden ve QNB Mobil üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri