QNB Finansbank'tan Baba Promosyon! Başvuranın Cebine Anında 9.200 TL Girecek

QNB Finansbank'ın emeklilere vereceği promosyon tutarı belli oldu. İşte Haziran 2023 boyunca maaşını QNB'ye taşıyan emeklilerin faydalanabileceği promosyonun başvuru detayları ve maaşa göre promosyon tutarları...

QNB Finansbank tarafından yapılan yeni bir kampanyada başvuran kişi, 9.200 TL'yi ceplerine koyuyor! Emekli promosyon ödemelerinin hız kazandığı bugünlerde bankalar, en fazla müşteriyi çekebilmek adına adeta birbirleriyle yarışa girmeye başladı. Bu kapsamda da QNB Finansbank, en yüksek promosyonu veren bankalardan biri olarak öne çıktı.

Son dönemde, emekli maaşı promosyonu veren bankaların sayısı arttı. Bankalar ise emekli maaşlarını taşıtıp ekstra müşteri kazanmak amacıyla promosyon ödemeleri yapmaya devam ediyor. Emekli maaşı promosyonu, emeklilerin maaşlarını başka bir bankaya taşıma durumunda elde ettikleri bir ödemedir. Bu ödeme, emekliler için bir tür ödül niteliği taşımaktadır. Promosyon miktarları bankalara göre farklılık gösterir ve belirli sürelerde güncellenir.

Emekli maaşı promosyonunu almak isteyen emeklilerin, maaşlarını taşıdıkları bankadan farklı bir bankaya transfer etmeleri gerekmektedir. Bunun için emekli olan kişilerin yeni bir banka hesabı açmaları ve maaşlarını bu hesaba taşımaları gerekmektedir. Ardından, emekli olan kişilerin promosyon miktarı hesaplarına yatırılır.

QNB Finansbank 2023 Haziran Emekli Promosyon Tutarları

QNB Finansbank, Türkiye'de en yüksek emekli maaşı promosyonu veren bankalardan biridir. Banka, emekli müşterilerine özel birçok hizmet sunmaktadır ve bunlardan biri de yüksek promosyon ödemesidir. QNB Finansbank, emeklilerin maaşlarını bankaya taşıması durumunda 8000 TL + 1200 TL olmak üzere toplam 9.200 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır.

Maaşa göre değişen promosyon tutarları, QNB Finansbank'a maaşını taşıyacak emekliler için şöyle belirlenmiştir:

  • Aylık Maaş Tutarı 0-3.499TL aralığı 4.800TL promosyon
  • Aylık Maaş Tutarı 3.500-7.499TL aralığı 5.600TL promosyon
  • Aylık Maaş Tutarı 7.500-9.999TL aralığı 7.200TL promosyon
  • Aylık Maaş Tutarı 10.000TL ve üzeri 8.000TL promosyon

QNB'den Ek 1200 TL Ödül

Emekli maaşını 3 yıl boyunca QNB'den almayı taahhüt eden emekliler ayrıca 1200 TL'lik bir ödülün de sahibi olacaklar. 1200 TL'lik ödül, ilk kez QNB Finansbank müşterisi olan emeklilere verilirken, 8000 TL'ye varan promosyon da yine emekliler için hesaplara yatacak.

QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre 2023 Haziran emekli promosyonlarında emekliler için bir kredi kartı kolaylığı da sağlanacak. Bu kredi kartı, "emekli kredi kartı" olarak 1200 TL'lik bir indirimle kullandırılacak. Böylelikle de emeklilerin 9.200 TL'ye kadar promosyon kazanma imkanları olacak.

QNB Emekli Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekli promosyonu başvurusunu tüm emekliler QNB Finansbank şubelerinden veya Emekli Bankacılığı Hizmet Hattı olan 0850 222 11 00 numarası üzerinden gerçekleştirebilirler. Başvuru yapabilmek için QNB Finansbank müşterisi olmak gerekmektedir. Eğer henüz QNB müşterisi değilseniz, şubelere giderek veya QNB Mobil Uygulamasını indirerek "Finansbanklı Ol" seçeneği ile müşteri olabilirsiniz. Müşteri olduktan sonra promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri