Ramazan Pidesi Ne Kadar Olacak? Bir İlimizde Ramazan Pidesinin Fiyatı Belli Oldu

Ramazan ayının yaklaşmasıyla beraber iftar sofralarının vazgeçilmezi olan ramazan pidesi için illerde uygulanacak fiyat tarifeleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Son olarak Aydın'da Ramazan Pidesi'nin fiyatının belli olduğu...

Ramazan ayının yaklaşmasıyla beraber iftar sofralarının vazgeçilmezi olan ramazan pidesi için illerde uygulanacak fiyat tarifeleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Son olarak Aydın'da Ramazan Pidesi'nin fiyatının belli olduğu ifade edildi.

Aydın Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü tarafından yapılan açıklamada bu yıl 220 gram olan ramazan pidesinin 7,50 TL'den az olmayacak şekilde satılacağı aktarıldı.

Başkan Künkcü, açıklamasında "11 ayın sultanı Ramazan ayına nasip olursa 23 Mart Perşembe günü giriyoruz. İftar sofralarımızın vazgeçilmesi ramazan pidesi fiyatlarımızı yaptığımız toplantıların ardından belirledik. 220 gram pide 7,50 TL, 300 gram pide 10 TL, 440 gram pide 15 TL, 600 gram pide ise 20 TL'den satılması uygun görüldü. Tüm hemşerilerimize ve esnaflarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Ekonomi Haberleri