Sağlık Bakanlığı Personel Alımı 2023! Sağlık Bakanlığı Personel Alımı KPSS Tercih Sonuçları Açıklanma Tarihi

Sağlık Bakanlığı, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımı ialnalrı yayınlıyor. Bakanlığın gerçekleştireceği alımlar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, Sağlık Bakanlığı da kamuoyuna bilgi vermeye...

Sağlık Bakanlığı, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımı ialnalrı yayınlıyor. Bakanlığın gerçekleştireceği alımlar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, Sağlık Bakanlığı da kamuoyuna bilgi vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 31 bin 600 personel alımı da geçtiğimiz süreçte duyuruldu. Söz konusu alım için 28 Mart tarihinde başlayan başvurular 3 Nisan tarihinde sona ererken, tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.

Sağlık Bakanlığı KPSS Tercih Sonuçarı

Sağlık Bakanlığı personel alımı için başvuruda bulunan kişiler KPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırılıyorlar. Sağlık Bakanlığı, KPSS tercih sonuçlarının tarihine dair henüz bir bilgi vermedi ancak önümüzdeki günlerde sonuçların açıklanması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı KPSS Tercih Sonucu Sorgulama

Sonuçlar açıklandığı zaman, Sağlık Bakanlığı'nın 31 bin 600 personel alımı için başvuruda bulunmak isteyen kişiler,

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Branş Dağılımı

Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına göre, 6 bin 69'u hemşire, 1530'u ebe ve 22 bin 507'si sağlık teknisyeni-sağlık teknikeri olmak üzere toplamda 31.600 personel istihdam edilecek.

Ekonomi Haberleri