Sağlık Bakanlığı Teşvik Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak ve Kimleri Kapsayacak Araştırılıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz süreçte yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi sağlanacağını belirtmişti. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından, söz konusu ödemelerin ne zaman yapılacağı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz süreçte yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi sağlanacağını belirtmişti. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından, söz konusu ödemelerin ne zaman yapılacağı ve kimleri kapsayacağı merak konusu oldu.

Sağlık Çalışanlarına Teşvik Ne Zaman Ödenecek?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca teşvik ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada, birinci basamak ve eczacılar olmak üzere herkesin teşvik ödemesi alacağını duyurdu. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından heyecanlı bekleyiş devam ederken, ödemelerin ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Bakanlık tarafından ödemelerin ne zaman yapılacağına dair bir açıklama henüz gelmedi.

Sağlık Bakanlığı Teşvik Ödemesi Kimleri Kapsıyor?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, birinci basamak ve eczacılar olmak üzere herkesin teşvik alacağını belirtti. Yönetmeliğe göre, yapılan düzenlemeyle birlikte birinci basamak sağlık kuruluşlarında ve Bakanlık laboratuvarlarında çalışan personeller de teşvik ödemesi alacak.

Ekonomi Haberleri