Selçuk Geçer gemileri yakarak dolar alanlar, satanlar için o tarihi verdi!

Son zamanlarda bazı yorumcuların Dolar kurunda bir düşüş beklendiklerine dair önemli açıklalar yaptıkları biliniyor. Ancak herkes aynı fikirde değil. Özellikle Selçuk Geçer tarafından yapılan son açıklamalara baktığımız...

Son zamanlarda bazı yorumcuların Dolar kurunda bir düşüş beklendiklerine dair önemli açıklalar yaptıkları biliniyor. Ancak herkes aynı fikirde değil. Özellikle Selçuk Geçer tarafından yapılan son açıklamalara baktığımız zaman Dolar kurunun yükseleceğine dair yorumların yapılması da mümkün! Bu aşamada özellikle Dolar borcu olanların dikkatli hareket etmelerinde fayda var!

Dolar Borcu Olanlar Aman Dikkat!

Dolar kurundaki ani değişiklikler hem yatırımcılar hem de Dolar borcu olanları yakından ilgilendiriyor. Dolar borcu olanların bir anca önce bu borçlarını kapatmalarının şart olduğunu ifade eden Selçuk Geçer; yakın bir zamanda Dolar kurunda artış yaşanılmasının olasılıklar dahilinde olduğunu vurguluyor. Tam da bu noktada kış dönemine dikkat çeken Geçer; Dolar yatırıcılarının da dikkatli olması gerektiğinin üzerinde duruyor!

Dolar kurunda an itibariyle daha sabit bir seyir izlenildiği biliniyor. Ancak son zamanlardaki gelişmeler Dolar kurunda önemli gelişmelerin yaşanılacağına işaret ediyor. Tam da bu noktada Dolar kurundaki artış olasılığının yatırımcıyı da korkuttuğunda fayda var! Bir de önümüzdeki aylarda yapılacak olan kredi ödemelerinin Dolar kurunu arttıracağına dair yaygın bir görüş de mevcut!

Dolar Düşecek Mi Artacak Mı?

Son zamanlarda kimi yorumcuların Dolar kurunda bir düşüşten söz ettiklerini biliyoruz. Ancak Dolar kurunda bir artışın yaşanılacağına dair yorumların sayısının daha fazla olduğu da biliniyor. Bu aşamada yatırımcıların büyük zararlardan kaçınmaları için mutlaka dikkatli bir sürecin içerisinde yer alıyor olmaları gerekmektedir. Dolar kurunun yüksek seviyeleri göreceğine dair yorumların sayısı artış gösterse de yine de dikkatli hareket etmekte fayda var! Bu noktada mutlaka hem dünyadaki hem de ülkemizdeki haberleri yakından takip etmek gerekmektedir.

Ekonomi Haberleri