Sevindirecek Promosyon Açıklaması Geldi! Promosyon 18 Bin TL Oldu

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlara verilecek maaş promosyonları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile kurumlar arasında...

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlara verilecek maaş promosyonları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile kurumlar arasında görüşmeler sürüyor. Gerçekleşen görüşmeler neticesinde promosyon ödemesi için mutabakata varılması halinde bakanlıklar, belediyeler, sendikalar, üniversiteler, müdürlükler ve çeşitli kurumlar kamuoyuna bilgi veriyorlar.

18.000 TL Promosyon Verilecek

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından yapılan açıklama ile birlikte, maaş promosyonu ödemesi netlik kazandı. Belediye personeline 18 bin TL verileceğinin belirtildiği sosyal medya paylaşımında ”Banka Maaş Promosyon Sözleşmesini imzaladık. Kadrolu ve Sözleşmeli tüm mesai arkadaşlarımızın hesaplarına 18 bin lira maaş promosyonu yatırılacak. Emeğinizi korumak boynumuzun borcu. Hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerine yer verildi.

Maaş Promosyonu 2023

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon veriliyor. Emekli promosyonlarına dair mayıs ayında da bankalardan açıklamalar gelirken, çalışanlar da güncel promosyon ödemelerini merak ediyorlar. Bu kapsamda, çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara erişmek isteyen kişiler, kurumların resmi internet sitelerini ya da sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin haberler yakından takip edilirken, mayıs ayı itibariyle güncel emekli promosyonu kampanyaları da araştırılıyor. Emekli promosyonları maaş aralığına göre ve bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. SGK emekli promosyonu ödemeleri şu şekilde:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 3.000 TL

3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 3.500 TL

7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 4.500 TL

10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 5.000 TL

Emekli promosyonu kampanyaları mayıs ayında da devam ediyor. Bu kapsamda, emekli promosyonu ödemesinden yararlanmak isteyen kişiler, bankaların resmi işlem kanalları üzerinden maaş taşıma ve promosyon başvurusunda bulunabilirler. Promosyon kampanyası ile ilgili ayrıntılı bilgilere ise bankaların  resmi internet sitelerinden ulaşılabilir.

EYTlilere Promosyon Var Mı?

Emeklilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi sağlanırken, EYT'liler de promosyon kampanyalarını araştırıyorlar. EYT'liler için de bankalar kamuoyuna bilgi veriyorlar. Örneğin Denizbank'ın açıklamasına göre EYT'lilere verilecek promosyonlar şu şekilde:

3.500 TL Arası Maaş Alanlar: 6.000 TL

3.500 TL – 7.500 TL Arası Maaş Alanlar: 7.000 TL

7.500 TL – 10.000 TL Arası Maaş Alanlar: 9.000 TL

10.000 TL ve üzeri Maaş Alanlar: 10.000 TL

Ekonomi Haberleri