ŞOK Marketler'de Kaç Kişi Çalışıyor? ŞOK Marketler Çalışan Sayısı Belli Oldu

ŞOK Marketler tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, 2022 yılı sonu itibarıyla cirosunu yüzde 108,7 artışla 59,3 milyar TL’ye çıkaran şirketin, çalışan sayısı 45 bini geçti.Geçtiğimiz günlerde...

ŞOK Marketler tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, 2022 yılı sonu itibarıyla cirosunu yüzde 108,7 artışla 59,3 milyar TL’ye çıkaran şirketin, çalışan sayısı 45 bini geçti.

Geçtiğimiz günlerde işe alımlarında önceliği işin gereksinimlerini karşılayan depremzedelere vereceğini duyuran ŞOK Marketler, Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremden etkilenen illerin tamamında bölgenin ekonomik olarak tekrar ayağa kaldırılması ve gündelik hayata dönüşün hızlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Depremin ardından deprem bölgesindeki birçok mağazasında yer alan ürünleri, ilgili yardım kuruluşları iş birliğiyle vatandaşlara ücretsiz dağıtan ŞOK Marketler, bölgeye yakın depolarından da temel ihtiyaç ürünlerini depremzedelere ulaştırdı. Şirket, son olarak bölgede konteyner ve prefabrik mağazalarla da hizmet vermeye başladı.

Ekonomi Haberleri