Son 10 Gün! Garanti Bankası Mayıs Ayında da 1000 TL Bonus Kampanyasına Devam Ediyor

Mevcut müşterileri için çeşitli kampanyalar hayata geçiren Garanti Bankası, yeni müşteri olacak kişiler için de çeşitli kampanyalar duyuruyor. Mayıs ayında da Garanti Bankası'nın güncel fırsatları pek çok kişi tarafından...

Mevcut müşterileri için çeşitli kampanyalar hayata geçiren Garanti Bankası, yeni müşteri olacak kişiler için de çeşitli kampanyalar duyuruyor. Mayıs ayında da Garanti Bankası'nın güncel fırsatları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 1000 TL bonus kampanyasının detayları merak ediliyor. Bu çerçevede, mayıs sonuna kadar devam edecek olan kampanyanın ayrıntıları ve kimlere bonus verileceği araştırılıyor.

Garanti Bankası 1000 TL Bonus Kampanyası

1-31 Mayıs tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Haziran'a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanabilecekler. Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekiyor.

Garanti Bankası Mayıs 2023 Güncel Kampanyaları

Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olan kişileri kapsayan 1000 TL bonus kampanyasının yanı sıra, Garanti Bankası güncel kampanyalara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Garanti Bankası'nın güncel kampanyalarına dair ayrıntılı bilgilere erişmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri