Son dakika: Birikimi, peşinatı olmayan artık ev sahibi olacak!

Peşinatsız konut kedisi veren bankalar söz konusu olduğu zaman karşımıza pek çok farklı ayrıntı çıkmaktadır. Bu noktada detaylı bir araştırma sürecinin içerisinde yer alıyor olmak; beraberinde önemli kazanımları getirmektedir....

Peşinatsız konut kedisi veren bankalar söz konusu olduğu zaman karşımıza pek çok farklı ayrıntı çıkmaktadır. Bu noktada detaylı bir araştırma sürecinin içerisinde yer alıyor olmak; beraberinde önemli kazanımları getirmektedir. Özellikle aşağıda sıraladığımız 5 banka peşinatsız konut kredisi konusunda ayrıcalıklı fırsatların adresi konumunda yer almaktadır. İşte Peşinatsız konut kedisi veren bankalardan bazıları;

· TEB

· HSBC

· Yapı Kredi

· Garanti BBVA

· QNB Finansbank

Özellikle son zamanlarda kamu bankalarının da peşinatsız konut kredisi konusunda iddialı bir konumda yer aldıklarını rahatlıkla ifade edebiliriz. Bundan dolayıdır ki son zamanlarda karşımıza ipotek gösterilerek de ev almak gibi farklı seçenekler karşımıza çıkıyor.

İpotekli Ev Satın Almak Nasıl Oluyor?

Peşinatsız konut kedisi almayı istediğiniz zaman ipotek göstererek ev almak mantıklı seçenekler arasında yer almaktadır. Bu aşamada evin ipotek gösterilmesi uygulaması sayesinde çok daha pratik bir şekilde kredi kullanılması mümkün olmaktadır.

Bu aşamada son zamanlarda bu yöntemin sıklıkla tercih edildiğini de ifade edebiliriz. Böylece çok daha uygun koşullar altında konut kredisinin kullanılması da mümkün hale gelmektedir.

Konut kredisi alacaksanız bu tür kredilerin maliyetine dikkat etmek durumundasınız. Özellikle bankaların farklı dosya masrafları istiyor olması ve faiz oranlarının farklı olması karşımıza birbirinden farklı maliyetleri de çıkarmaktadır. Bundan dolayıdır ki Peşinatsız konut kedisi çekecekseniz de öncesinde detaylı bir araştırma sürecinin içerisinde yer alıyor olmanız her zaman önerilmektedir.

Konut Kredisi Masraflarında Neler Var?

Günümüz itibariyle konut kredisi masrafları söz konusu olduğu zaman faiz ve vergi, dosya masrafını kapsayan kredi tahsis ücreti ve ekspertiz hizmeti, hayat sigortası, zorunlu olarak yaptırılan deprem sigortası ile konut sigortası gibi gider kalemleri karşımıza çıkmaktadır.

Ekonomi Haberleri