Son dakika haberi… TC. kimlik numaranıza göre 4 bin TL alabilirsiniz

Kredi paketlerinin sunduğu meblağlar yüksek olmasa da oldukça fayda sağlıyor. İnsanlar genelde bu tür kredileri çekip hızlıca geçmiş borçlarını yatırabiliyor ya da borçlarını birleştirebiliyor. Son dönemlerde ihtiyaç kredisi...

Kredi paketlerinin sunduğu meblağlar yüksek olmasa da oldukça fayda sağlıyor. İnsanlar genelde bu tür kredileri çekip hızlıca geçmiş borçlarını yatırabiliyor ya da borçlarını birleştirebiliyor. Son dönemlerde ihtiyaç kredisi paketi sunun bankalardan birisi de Akbank oldu. 3.000 TL’ye kadar limiti olan paketi almak için herhangi bir belgeye gerek olmadığı da gelen haberler arasında yer alıyor. Bu şekilde uygun faizli kredi seçeneklerinin diğer bankalar tarafından da sunulacağı düşünülüyor.

Akbank Bir Kere Daha Sevindirdi

Yılların köklü bankalarından biri olan Akbank sunduğu kredi paketleri ile insanları mutlu etmeye devam ediyor. Müşteri memnuniyetine önem veren bankanın yeni kredi paketi de nakde ihtiyacı olan kimseleri oldukça sevindirdi. Krediye başvuruda bulunmanın basit olması ve birçok noktadan başvuru imkânı olması da krediyi almayı kolaylaştırdığından insanların oldukça hoşuna gitti.

Yeni kredi paketine başvurmak için kredi notunuzun 1200 veya üstü olması yeterli. Eğer bankanın müşterisi iseniz aynı gün içinde krediniz onaylanmaktadır. İsterseniz hesabınıza yatan parayı ATM’lerden nakit olarak çekebilir isterseniz de internet bankacılığı üzerinden aktarma yaparak kullanabilirsiniz.

Başvuru Nasıl Yapılır

İhtiyaç kredisini almak istiyorsanız Akbank’ın gelişmiş imkanların faydalanarak evinizin konforunda başvuru yapabilirsiniz. İnternet üzerinden başvuruda bulunmak için kredi yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazdıktan sonra 4425 numarasına kısa mesaj gönderebilirsiniz. İnternet bankacılığı üzerinden başvuru yapmak isterseniz de Akbank Direkt uygulamasını indirmeniz ve buradan ihtiyaç kredisine tıklayıp işlem basamaklarını takip etmeniz yeterli olacaktır.

Bunlar dışında doğrudan şubelere gidip müşteri temsilcilerine bu isteğinizi iletip ilgili formu doldurduktan sonra aynı gün içinde kredinizi almanız mümkündür. 3 yönteminde sonunda kredinizi hiçbir sorun çıkmadan hızlıca alabilirsiniz. Bu krediyi almak için başvuruda bulunan kredinin çıkması durumunda parayı hemen alabiliyor.

Ekonomi Haberleri