Son Dakika: KYK Burs Sonuçları Açıklandı! İşte KYK Burs Başvuru Sonuç Ekranı

Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlaması ile birlikte, Kredi ve Yurtlar Kurumu burs başvuruları da geçtiğimiz haftalarda açılmış ve sona ermişti. Üniversite öğrencileri KYK burs başvuru sonuçlarını heyecanla beklerken,...

Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlaması ile birlikte, Kredi ve Yurtlar Kurumu burs başvuruları da geçtiğimiz haftalarda açılmış ve sona ermişti. Üniversite öğrencileri KYK burs başvuru sonuçlarını heyecanla beklerken, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu konuya ilişkin açıklama yaptı.

KYK Burs Sonuçları Açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, üniversite öğrencilerinin merakla beklediği KYK burs başvuru sonuçları hakkında paylaşımda bulundu. Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''Değerli genç arkadaşlarım, heyecanla beklediğiniz GSB Burs ve Öğrenim kredisi sonuçları açıklandı.

Sonuçlar için

Gençlerin bakanlığı olarak her zaman sizlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

KYK Burs Sonuç Ekranı

Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve öğrenim kredisi başvurusu sonuçlarının açıklanmasının ardından, sonuçların nasıl öğrenileceği merak konusu oldu. KYK bursu için başvuruda bulunan öğrenciler, e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre giriş yaptıktan sonra ''Burs / Öğrenim Kredisi Başvuru Sonucu Sorgulama'' başlığından sonuçlara ulaşabilecekler.

Ekonomi Haberleri