Sözleşmeliye Kadro Müjdesi! Bakan Tarih Vererek Duyurdu

Binlerce sözleşmeli personelin uzun zamandır beklediği müjdeli haber geldi.Sözleşmeliye kadro düzenlemesine dair açıklamalar yakından takip edilirken, detaylar da netleşmeye başladı.Sözleşmeliye kadro düzenlemesi için çok...

Binlerce sözleşmeli personelin uzun zamandır beklediği müjdeli haber geldi.

Sözleşmeliye kadro düzenlemesine dair açıklamalar yakından takip edilirken, detaylar da netleşmeye başladı.

Sözleşmeliye kadro düzenlemesi için çok sayıda vatandaşın heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Düzenlemenin detayları ve ne zaman açıklanacağı merak edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den konuya dair açıklama geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, pazartesi günkü Kabine Toplantısı'nın gündeminde kamuda çalışan sözleşmeli personele yönelik yapılan düzenlemenin yer alacağını ifade etti.

Sözleşmeliye Kadro Ne Zaman Çıkacak?

Sözleşmeliye kadro düzenlemesinin, nihayet Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin gündemine geliyor. Düzenlemeye dair açıklamada bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışmanın tamamlanmadığını ve pazartesi günü masaya yatırılacağını ifade etti.

Bakan Bilgin, kamudaki sözleşmeli personele yönelik düzenlemenin pazartesi günü yapılacak Kabine Toplantısı'nın gündeminde olacağını dile getirdi.

Bakan Bilgin, "Kamudaki tüm sözleşmeli personeli kapsayan düzenlemenin son halini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazartesi günü kabine toplantısının ardından kamuoyu ile paylaşacak." şeklinde konuştu.

Ekonomi Haberleri