SSK Bağ-Kur Denmeyecek! 20.500 TL Emekli Promosyonu Ödenecek

Emekli vatandaşa süregelen ek ödemeler devam ediyor. Emekliye Mayıs ayı sonuna kadar vade verildi. ING Bank tarafından maaşını taşıyan emekliye 20,500 TL ek ödeme yapılacağı açıklandı. 2023 senesi seçim manifestoları ile...

Emekli vatandaşa süregelen ek ödemeler devam ediyor. Emekliye Mayıs ayı sonuna kadar vade verildi. ING Bank tarafından maaşını taşıyan emekliye 20,500 TL ek ödeme yapılacağı açıklandı. 2023 senesi seçim manifestoları ile süregeliyor. 1. tur öncesinde hükümetin açıkladığı ek ödemelere istinaden bankalar da atağa geçmiş gibi duruyor.

ING Bank emekli promosyonu veren bankalar arasında ilk sırayı taşıyor. Özellikle de 2022'nin Temmuz ayında yaptığı büyük emekli promosyonu güncellemesi ile milyonlarca müşteri kazanan ING Bank emekli promosyonuna ek olarak verdiği ödemeler ile birlikte emeklinin cebini dolduruyor. Peki ING Bank emekli promosyonu ne kadar?

 Gerek çalışan gerekse de emekli promosyon ödemelerini merakla takip ediyor. Emekli kendi promosyon alacağı bankayı kendisi seçerken, çalışan da ise kurum, çalışanının refahına en çok uyan banka ile sözleşme imzalıyor. Tek imza ile binlerce lira ödeniyor.

ING Bank Emekli Promosyonu

Çalışan promosyonlarından durum kimi zaman cepleri dolduruyor, kimi zaman da hüsranla sonuçlanıyor. 45 bin TL'ye kadar yükselen çalışan promosyonlarına istinaden emekli promosyonları ise ay ay güncelleniyor. ING Bank ek kampanyaları ile birlikte en çok promosyon ödemesi veren bankalar arasında ilk sırada yer alıyor.

Özellikle de emeklinin nakit ihtiyacı kapsamında gerek geri ödemesiz olan promosyon ödemeleri gerekse de ek kampanyalar dikkat çekiyor. ING Bank emekli promosyonu konusunda resmi internet sitesinde yaptığı açıklama da 10.000 TL'ye varan promosyon ödemesine ek olarak faizsiz kredi imkanı ve otomatik ödeme talimatına ek ödeme sunacağını belirtti.

ING Bank Emekli Promosyonuna Ek Kampanya

ING Bank emekli promosyonunda 20,500 TL'ye kadar ödeme anında alınabilecek iken, kampanya detaylarında 31 Mayıs son tarih olarak açıklandı. Kampanya için sadece sayılı zaman kaldığını öğrenen emekli ise elini çabuk tutup ING Bank avantajlı kampanyalarından yararlanmak için harekete geçiyor.

Acil nakit ihtiyacı olan emekli ING Bank'a sadece maaşını taşıyarak sözleşme imzalaması durumunda binlerce lirayı anında cebine koyuyor. Kampanya detayları ile alakalı bankanın resmi internet sitesinde de gün gün açıklama yapılıyor. ING Bank tarafından sunulan kampanya detayları şu şekilde açıklanıyor. ''Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 1.500 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.''

Emekliye özel ihtiyaç kredisi için de 70,000 TL'ye kadar 1,99 Faiz kolaylığı sunuluyor. Öte yandan para transfer işlemleri için de masraf kesintisi olmayacağı banka tarafından belirtiliyor.  Öte yandan 500 TL bedava bonus detayları da ING Bank resmi internet sitesinde yer alıyor

Ekonomi Haberleri