SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklileri Hesaplama Yapmaya Başladılar! Emekli Bayram İkramiyesi 2023

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi veriliyor. Bayram ikramiyeleri, her iki bayramdan önce emeklilerin hesaplarına yatarken, söz konusu ikramiyeler ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. Bu kapsamda, bayram...

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi veriliyor. Bayram ikramiyeleri, her iki bayramdan önce emeklilerin hesaplarına yatarken, söz konusu ikramiyeler ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin ne kadar olduğu, bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı ve bayram ikramiyesinin kimlere verileceği araştırılıyor.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Geçen yıl, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere 1.100 TL ikramiye verildi. Her iki bayram öncesinde sağlanan ikramiye ödemesi ile birlikte, toplamda 2.200 TL hesaplara yattı.

Emekli Bayram İkramiyesi 2023

Emekli bayram ikramiyesi zam yapılıp yapılmayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak farklı oranlar üzerinden hesaplama yapılıyor. Emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyelerinde de yüzde 30 oranında artış sağlanması durumunda, ikramiye ödemeleri 1.430 TL seviyesine çıkacak.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Bayram ikramiyeleri, her iki bayramdan yaklaşık bir hafta önce emeklilerin hesaplarına aktarılıyor. Bu yıl da benzer bir takvimin işleyeceği düşünülüyor.

Ekonomi Haberleri