SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklisine Büyük Müjde! Çalışma Bakanı Duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli maaş zamlarıyla alakalı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti kongresinde yaptığı açıklamada emekli maaşlarının arttırılacağını belirtmişti. Emekli zammı için bakanlıkların çalışmaları devam ederken, detaylar merak konusu oldu. Bu çerçevede, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile emekli maaş zammına dair bilgilendirmede bulundu.

Emekli Maaşlarına Ne Zaman Zam Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından emeklilere müjde verileceğini açıklamasının ardından, detaylar merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işçi, memur ve Bağ-Kur emeklilerini kapsayan bir düzenleme üzerinden çalışıldığını belirtti. Söz konusu düzenlemeye dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan bakan Işıkhan "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, müjde olarak verdiği işçi, memur ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile ilgili çalışmayı kabine toplantısı sonrası milletimizle paylaşacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Ekonomi Haberleri