SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklisine Ek Ödeme Fırsatı! Maaşlara Ek 7.500 TL Hemen Alınabilir

Emekli maaşlarına ek olarak sağlanan promosyon ödemeleri ile ilgili temmuz ayında da pek çok kişi araştırmalar yapıyor.

Tahsis numarasının son rakamına göre zamlı emekli maaşları temmuz ayında emeklilerin hesaplarına yatmaya başladı. 17 Temmuz itibariyle başlayan zamlı maaş ödemeleri 28 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Milyonlarca emekli zamlı maaşları almaya başlarken, promosyon ödemelerine dair araştırmalar da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, emekli maaşlarına yüzde 25 oranında zam yapılmasının ardından, maaş aralığına göre hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yapacağı araştırılıyor. İş Bankası da maaş aralığına göre sağlanacak promosyon ödemelerine dair bilgilendirmede bulundu.

Temmuz Ayı Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Temmuz sonuna kadar sürecek olan emekli promosyonu fırsatı ile ilgili İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgi verildi. İş Bankası’nın açıklamasına göre, emekli maaşını üç yıl boyunca İş Bankası’ndan alacağına dair taahhüt veren kişilere, maaş aralığına göre sağlanacak promosyonlar şöyle:

3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar: 4.500 TL
3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar: 5.250 TL
7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar: 6.750 TL
10.000 TL ve daha fazla olanlar: 7.500 TL

İş Bankası Emekli Promosyon Başvurusu

İş Bankası’nın duyurduğu emekli promosyonu kampanyası çerçevesinde nakit ödeme almak isteyen emekliler, maaş aralığına göre uygun düşen 4.500 TL ile 7.500 TL aralığındaki promosyonlar için bankanın resmi işlem kanalları üzerinden başvurularını iletebilirler. Promosyon kampanyası ile ilgili detaylı bilgilere de İş Bankası’nın resmi internet sitesinden erişilebilir.

En Yüksek Promosyon Veren Bankalar

Emekli promosyonu ödemeleri, temmuz ayında da maşa aralığına göre bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Bankalar arasında emekli promosyonu ödemeleri farklılaştığı için en yüksek promosyonun hangi banka tarafından ödendiği merak ediliyor. Güncel emekli promosyonu ödemeleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için bankaların resmi internet siteleri ziyaret edilebilir.

Ekonomi Haberleri