Tarım ve Orman Bakanı Açıkladı! Yıl Sonuna Kadar Ertelendi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraların sarılması için harekete geçilirken, Bakanlıklar da kamuoyuna bilgi vermeye devam ediyorlar. Bu kapsamda, Tarım ve Orman Bakanlığı da açıklamalarda bulunuyor. Tarım ve Orman...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraların sarılması için harekete geçilirken, Bakanlıklar da kamuoyuna bilgi vermeye devam ediyorlar. Bu kapsamda, Tarım ve Orman Bakanlığı da açıklamalarda bulunuyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıklamaları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor.

ORKÖY Kredi Borçları

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi,, deprem felaketinden etkilenen orman köylülerine kolaylık sağlanacağını belirtti. Bu çerçevede, 6 Şubat - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasına tekabül eden ORKÖY kredi borçları, faizsiz olarak 31 Aralık 2023 tarihine kadar ertelendi. Konuya ilişkin sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda ''Afet Bölgesi ilan edilen illerde orman köylülerimizin 6 Şubat - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasına tekabül eden ORKÖY kredi borçlarını faizsiz olarak 31 Aralık 2023 tarihine kadar erteliyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

Tarımsal Destek Ödemeleri 2023

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal destek ödemelerini düzenli olarak çiftçilere iletiliyor. Söz konusu destekler hak sahiplerinin hesaplarına yatarken, güncel gelişmelere dair bilgi veriliyor. Tarımsal destek ödemeler ile ilgili güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurula ulaşmak isteyen kişiler, Bakanlığın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri