Tarımsal Destek Ödemesi 2023! Tarım ve Orman Bakanlığı Tarafından Duyuruldu

Çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak, tarımsal üretimi artırmak, kırsal kalkınmayı sağlamak ve çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak adına Tarım ve Orman Bakanlığı çeşitli destek ödemeleri yapıyor. Tarımsal destek ödemeleri...

Çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak, tarımsal üretimi artırmak, kırsal kalkınmayı sağlamak ve çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak adına Tarım ve Orman Bakanlığı çeşitli destek ödemeleri yapıyor. Tarımsal destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına aktarılırken, söz konusu desteklerle dair araştırmalar da devam ediyor. Bu kapsamda, tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırıldıkça Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi kamuoyuna bilgi veriyor.

Tarımsal Destek Ödemeleri

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından yapılan açıklamada çok sayıda destek ödemesinin bulunduğu tarımsal desteklerle ilgili geçtiğimiz günlerde bilgi verildi. Tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yattığını ifade eden Bakan Kirişçi tarafından ”1 milyar 653 milyon 871 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.” denildi.

2023 Mazot Gübre Buzağı Desteği

Çiftçilerin hesaplarına tarımsal destek ödemeleri aktarılmaya devam ediyor. Destek ödemelere ilişkin güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara ulaşmak isteyenler, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri