TEB 2000 Liraya Kadar Migros Hediye Çeki Veriyor! TEB Haziran 2023 Kampanyası Başladı

TEB tarafından yapılan açıklama ile birlikte, haziran ayında başlatılan Migros hediye çeki kampanyasının detayları belli oldu.

CEPTETEB, 2.000 TL’ye varan Migros çeki verileceğini açıkladı. 1 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran’a kadar devam edecek olan kampanyanın duyurulması ile birlikte, fırsattan nasıl faydalanılacağı da merak konusu oldu. TEB’in resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, fırsattan yararlanabilmek için gerekli koşullar ve kampanya ayrıntıları netlik kazandı.

CEPTETEB Migros Hediye Çeki Kampanyası

TEB’in açıklamasına göre, CEPTETEB Mobil’den alınacak kişiye özel davet kodu ile arkadaşlarını CEPTETEB’li olmaya davet edenler, toplamda 2.000 TL’ye varan Migros Hediye Çeki kazanabilecekler. Davet edilen kişi de internet faturası için otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 100 TL nakit iade kazanacak. 1 Haziran’da başlayan ve 30 Haziran’a kadar devam edecek kampanyada, kişiye özel davet kodunu paylaşarak CEPTETEB’li yapılacak kişiler aracılığıyla kampanyadan en fazla 10 (on) defa faydalanabilecek ve 200 TL değerinde 10 adet hediye çeki kazanılabilecek.

CEPTETEB Haziran 2023 Kampanyaları

30 Haziran’a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 2.000 TL’ye kadar Migros çeki verilirken, Migros’un güncel fırsatlarına ve haziran ayındaki tüm kampanyaların detaylarına TEB’in internet sitesinden erişilebilir.

Ekonomi Haberleri