TBMM Başkanı ve Milletvekillerinden Depremzedeler İçin Anlamlı Hareket!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 kenti vuran 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin mağdurları için Türkiye'den ve dünyadan yardımlar gelmeye devam ediyor. CHP ve İYİ Partili milletvekilleri tarafından alınan karara göre de...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 kenti vuran 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin mağdurları için Türkiye'den ve dünyadan yardımlar gelmeye devam ediyor. CHP ve İYİ Partili milletvekilleri tarafından alınan karara göre de maaşlar, depremzedelere bağışlanacak.

Depremzedeler İçin Anlamlı Bağış

CHP'nin  sosyal medya hesabı üzerinde yapılan açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde, tüm milletvekillerimiz bu ayki milletvekili maaşlarını, afet bölgesindeki depremzedelere destek olarak gönderme kararı almıştır. Bu felaketi dayanışmayla aşacağız." ifadeleri yer aldı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İYİ Parti TBMM grubumuz ve milletvekillerimiz depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçları için kullanılmak üzere ilk olarak birer maaşlarıyla yardımda bulunma kararı almışlardır. Her bir vatandaşımız, her bir evladımız bizim için milli bir sorumluluk milli bir vazifedir” şeklinde yazdı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da depremzedeler için 3 maaşını bağışladığını duyurdu ve tüm milletvekillerine maaşlarını bağışlama çağrısı yaptı.

Ekonomi Haberleri