TC Kimlik Kartıyla Başvuru Yapan Alacak! 1062 TL Almak İçin Tek Belge Yeterli

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak sosyal yardım ödemesi yapılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan yardımlara bir yenisi daha eklendi.İhtiyacı olan kişilere ilaç gibi gelecek...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak sosyal yardım ödemesi yapılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan yardımlara bir yenisi daha eklendi.

İhtiyacı olan kişilere ilaç gibi gelecek olan ödemeler herkesin dikkatini çekmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen desteklere bir yenisi daha eklendi. Yoksul vatandaşlara düzenli olarak ödenen ödemeler harici tek seferlikte ödeme yapılmaktadır. TC Kimlik numaranızla başvuru yaptığınızda devlet tarafından verilen ödemeden siz de faydalanabileceksiniz.

1062 TL Hemen Hesabınıza Geçiyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hemen herkese 1062 TL ödeme yapılmaktadır. 15 Nisan 2022 tarihinden sonra yakınını kaybeden kişilere 1062 TL ödeme tek seferliğe mahsus yapılmaktadır. Devlet tarafından sunulan ödemeden faydalanmak için ölenin yakınlarının ölüm belgesini göndermesi gerekir. Başvurular ölüm belgesinin ibrazıyla başlayacaktır. E-devlet üzerinden TC Kimlik numaranızla yapacağınız başvurulara yakınınız öldüğünde başvuru yapabilir ve tek seferliğe mahsus 1062 TL alabilirsiniz.

Yakını Vefat Eden Kişilere Ödeme Yapılıyor

Yakını vefat eden kişinin annesi, babası, kardeşi ya da eşi yapılan bu ödemeden faydalanabilmektedir. Bu ödemeden faydalanmak isteyen kişi yakını vefat ettikten kısa bir süre sonra e-devlet üzerinden başvuru yaparak kısa sürede cevap alabilecektir. Tek seferliğe mahsus olarak verilen bu ödenekler hızlı bir şekilde hesaba tanımlanmaktadır. Başvurunuz onaylandıktan sonra hızlı bir şekilde kişinin PTT hesabına ya da Ziraat hesabına otomatik olarak tanımlanacaktır.

Ekonomi Haberleri