TC Kimlik Numarasının Son Rakamına Göre Ödeme Yapılacak! Haziran Ayı 2023 Ödeme Takvimi

Kredi ve Yurtlar Kurumu, her ay düzenli olarak belirli bir takvime göre üniversite öğrencilerinin hesaplarına burs ve kredi ödemesi aktarıyor. KYK'nın burs ve kredi ödemeleri öğrenciler tarafından büyük bir merakla beklenirken,...

Kredi ve Yurtlar Kurumu, her ay düzenli olarak belirli bir takvime göre üniversite öğrencilerinin hesaplarına burs ve kredi ödemesi aktarıyor. KYK'nın burs ve kredi ödemeleri öğrenciler tarafından büyük bir merakla beklenirken, haziran ayı ödemelerine ilişkin araştıramlar da hızlandı. Bu çerçevede, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun burs ve kredileri ne zaman vereceği, TC kimlik numarasının son rakamına göre ödeme takvimi ve ödemelerin tutarı araştırılıyor.

KYK Burs ve Kredi Ödeme Takvimi

Önceki aylarda olduğu gibi haziran ayında da KYK burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatacak. TC kimlik numarasının son rakamına göre ödeme takvimi şöyle:

TC Kimlik Numarasının Sonu 0 Olanlar: Her ayın 6’si

TC Kimlik Numarasının Sonu 2 Olanlar: Her ayın 7’si

TC Kimlik Numarasının Sonu 4 Olanlar: Her ayın 8’i

TC Kimlik Numarasının Sonu 6 Olanlar: Her ayın 9’u

TC Kimlik Numarasının Sonu 8 Olanlar: Her ayın 10’u

KYK Bursu Ne Kadar?

Her ay olduğu gibi haziranda da ayın 6'sı ile 10'u arasında üniversite öğrencilerinin hesaplarına yatacak olan burs ve kredinin tutarı da merak ediliyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu, burs ve kredi ödemesi çerçevesinde her ay 1.250 TL veriyor.

Ekonomi Haberleri