TC Kimlik Numarasının Sonu 0,2,4,6,8 Olanlar Dikkat! 30.000 TL Ödeme Yapılıyor

TC Kimlik Numaranız üzerinden 30.000 TL’ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan ödemeden 10 gün içerisinde faydalanabileceksiniz. TC Kimlik numaranız üzerinden yapacağınız başvurudan sonra nakit ödemesinden faydalanabilmek...

TC Kimlik Numaranız üzerinden 30.000 TL’ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan ödemeden 10 gün içerisinde faydalanabileceksiniz. TC Kimlik numaranız üzerinden yapacağınız başvurudan sonra nakit ödemesinden faydalanabilmek için kredi başvurusu yapmanız gerekiyor. Bankalar tarafından verilen nakit ödemesine başvurular TC Kimlik Numaranız üzerinden yapılmaktadır.

TC Kimlik Numaranızla 30.000 TL Alabilirsiniz

QNB Finansbank üzerinden TC Kimlik numaranızla yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için banka tarafından sunulan şartlara uygun olmanız gerekiyor. TC Kimlik numaranız üzerinden sorgulama yaparak ne kadar kredi alacağınızı görebilirsiniz. Cep telefonunuz üzerinden mesaj kısmına girerek TC Kimlik Numaranızı 5030’a mesaj atmanız gerekiyor. QNB Finansbank tarafından sunulan kredi onaylandığı takdirde banka tarafından 30.000 TL’ye kadar kredi onayı alıp almadığınızın mesajı gelecektir. Kredi onayını aldığınız zaman bankanın internet bankacılığı uygulamasına girerek paranızı alabilirsiniz.

QNB Finansbank harici Akbank üzerinden de TC Kimlik numaranızla kredi başvurusu yaparak onay aldıktan sonra 30.000 TL alabilirsiniz. Akbank Direkt uygulaması üzerinden krediyi kullanabilirsiniz. Akbank Direkt uygulaması harici kredi başvurusu yapmak için bankaya kayıtlı telefonunuzla mesaj atarak siz de kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Akbank, düşük faiz oranıyla birlikte sizlere 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sunarken başvuru yapacak kişilere ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme imkanı da sunuluyor.

Ekonomi Haberleri