THY Ucuz Bilet Kampanyası Başlattı! Bilet Alacaklara Büyük Müjde

Türk Hava Yolları (THY), gidiş- dönüş her şey dahil bilet fiyatlarında indirim uyguladı. Peki THY kampanya içeriği ne? THY ucuz bilet kampanyası detayları neler? İşte yanıtı...THY, son zamanlarda bilet fiyatlarına gelen zamların...

Türk Hava Yolları (THY), gidiş- dönüş her şey dahil bilet fiyatlarında indirim uyguladı. Peki THY kampanya içeriği ne? THY ucuz bilet kampanyası detayları neler? İşte yanıtı...

THY, son zamanlarda bilet fiyatlarına gelen zamların ardından kampanyalı bilet satışlarına başladı.  Geçtiğimiz dönemlerdeki kampanya haberleriyle tüm yurt içi biletlerde indirime gidildiğini duyuran THY, yeni kampanyasını da açıkladı.

Haberi alan çok sayıda vatandaş ‘THY’nin açıkladığı yeni kampanyanın detayları nedir? THY ucuz bilet kampanyası nerelere? THY ucuz bilet kampanyası hangi tarihleri kapsıyor?’ şeklindeki soruların yanıtını araştırıyor.

Türk Hava Yolları, bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 109 dolardan başlayan biletleri satışa çıkardı.

THY Kampanyası Hakkında Açıklama

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin, 16-26 Ocak 2023 tarihleri arasında satın alacakları biletlerle 16 Ocak-10 Haziran 2023 tarihleri arasında Bakü ve Tallinn'e 199, Köstence'ye 109, Varşova'ya 189, Bükreş ve Varna'ya 129, Varşova'ya 189, Sofya ve Cluj'a 139, Riga ve Vilnius'a 179, Prag, Budapeşte ve Kişinev'e 159, Gence ve Nahcivan'a 169 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat edebileceği ifade edildi.

Tiflis ve Batum için 23 Ocak-2 Şubat 2023 tarihleri arasında alınacak biletlerle ise 23 Ocak-10 Haziran 2023 tarihleri arasında 139 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat edilebilecek.

Kampanyaya ilişkin detaylara THY'nin internet sitesi ve 444 0 849 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri