Tiryakiler Bu Haberle Yıkılacak! 2 Sigara Grubuna Büyük Zam

Temel gıdadan enerjiye, giyimden otomobile birçok kalemde pek çok ürüne sürekli zam geliyor. Vatandaşlar her güne yeni zam haberi ile uyanıyor. Sigara tiryakileri sigaraya yapılacak zam için tetikte bekliyor. Önceki günlerde JTİ...

Temel gıdadan enerjiye, giyimden otomobile birçok kalemde pek çok ürüne sürekli zam geliyor. Vatandaşlar her güne yeni zam haberi ile uyanıyor. Sigara tiryakileri sigaraya yapılacak zam için tetikte bekliyor. Önceki günlerde JTİ grubundaki sigaralara gelen zamdan sonra bir kötü haber daha iki sigara grubu için geldi.

İki sigara grubuna daha zam geldiğini, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. Gelen zamların ardından en ucuz sigara bile elleri ve cepleri yaktı.

TT ve BAT Grubu Sigaralar Zamlandı

JTİ grubunun ardından TT ve BAT grubu sigaralara da zam yapıldığını açıklayan Erol Dündar, "Bugün itibari ile bütün sigaralara zam gelmiş oldu" dedi.

Son zam ile beraber bütün sigara gruplarına zamlanmış oldu. En yüksek sigara fiyatı 33,5 TL'ye çıkarken en düşük sigara fiyatı ise 24 TL olarak belirlendi. Zam gelen sigara grubundaki diğer fiyatlar ise 25 TL, 26 TL, 27 TL, 28 TL, 29 TL, 30 TL, 31 TL,32 TL, 32,50 TL ve 33 TL oldu.

Ekonomi Haberleri