TOKİ'ye Başvuru Yaptıysanız Dikkat! 16-24 Ocak TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller Belli Oldu

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi, İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuruda bulundu. Başvuruların tamamlanmasının ardından, her geçen gün farklı bir ilin kura çekimleri yapılıyor. Bu kapsamda, projeye başvuruda bulunan...

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi, İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuruda bulundu. Başvuruların tamamlanmasının ardından, her geçen gün farklı bir ilin kura çekimleri yapılıyor. Bu kapsamda, projeye başvuruda bulunan kişiler kura çekimlerini büyük bir heyecanla takip ederken, önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceğini araştırıyorlar. İlk Evim İlk İş Yerim projesi için 16-24 Ocak tarihleri arasında kura çekimi yapılacak iller netlik kazandı.

TOKİ Kura Çekimi Takvimi

TOKİ kura çekimleri ocak ayında da devam ediyor. Bu kapsamda, İlk Evim İlk İş yerim projesinde Sakarya, Kocaeli, Antalya, Yalova ve Isparta'nın kurası ilerleyen günlerde çekilecek. Günlere göre güncel kura çekimi takvimi şu şekilde:

16-17 Ocak 2023: Sakarya

18-19-20-21 Ocak 2023: Kocaeli

18-20-21-22 Ocak 2023: Antalya

22 Ocak 2023: Yalova

23-24 Ocak 2023: Isparta

TOKİ Kura Çekimi Canlı Yayını

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri canlı yayınlanıyor. Kura çekimlerini anlık olarak takip etmek isteyen kişiler, toki.tv ve TOKİ'nin resmi Youtube kanalını ziyaret edebilirler. Kura çekimi yayınları ile ilgili TOKİ'nin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada ''Bütün kuralar

TOKİ Kura Çekimi Sonuçları Sorgulama

TOKİ kura çekimleri sürerken, sonuçlara nasıl ulaşılacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Kura çekimlerinin tamamlanmasının ardından, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden sonuçlara ulaşılabilir.

TOKİ Kura Çekimi Ne Zaman Sona Erecek?

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için bugüne kadar onlarca ilin kura çekimi yapıldı. Söz konusu kura çekimleri ocak ayında da devam ederken, mart ayında tamamlanması bekleniyor.

TOKİ İstanbul Kurası Ne Zaman?

İstanbul'da İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuran vatandaşlar, kura çekimlerinin ne zaman gerçekleştireceğini araştırıyorlar. Konuya ilişkin henüz resmi açıklama yapılmadı. Önümüzdeki haftalarda İstanbul kurası ile ilgili kamuoyuna bilgi verilmesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri