Toyota'da Kampanya Müjdesi! Yüzde 20'ye Varan İndirim Fırsatı

Toyota'nın açıklamasında, ülkenin her bölgesinde yer alan 61 Toyota yetkili servisinde sunulan kampanya kapsamında tüm modellerde fren disk ve balataları, amortisörler, silecekler ve debriyaj setlerinde yüzde 25 indirim fırsatı...

Toyota'nın açıklamasında, ülkenin her bölgesinde yer alan 61 Toyota yetkili servisinde sunulan kampanya kapsamında tüm modellerde fren disk ve balataları, amortisörler, silecekler ve debriyaj setlerinde yüzde 25 indirim fırsatı bulunuyor. Bununla beraber pratikliği artıran taşıma aksesuarlarına ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

3 yaş ve üzeri modellerde de Toyota orijinal motor yağı ve yağ filtresi yüzde 20 indirimli ve bakım işçiliği yüzde 15 indirimli olacak. Ücretsiz check-up hizmetiyle ise aracın kapsamlı bir şekilde kontrolü yapılarak Toyota’ların yaza eksiksiz bir şekilde hazırlanması sağlanıyor.

Toyota kullanıcıları, avantajlardan faydalanmak için servis randevularını online olarak da alabiliyorlar. Bu avantajların yanı sıra Toyota’da periyodik bakımını yaptıranlar, 10 yaş / 160 bin kilometreye kadar olan ve gerekli şartları sağlayan araçları için ücretsiz 1 yıl / 15 bin kilometre ya da 1 yıl / 10 bin kilometre garanti sisteminden yararlanabiliyorlar.

Kampanyanın, 27 Haziran’a kadar devam edeceği ifade edildi.

Ekonomi Haberleri