Tüm Çiftçilerin Dikkatine! Bakanlık Başvuruların Başladığını Duyurdu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilerin işlerini kolaylaştırmak için Çiftçi Kayıt Sistemi, e-Devlet’e taşınmıştı. Bu kapsamda, e-Devlet'ten çiftçiler çok sayıda işlemi kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Bu...

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilerin işlerini kolaylaştırmak için Çiftçi Kayıt Sistemi, e-Devlet’e taşınmıştı. Bu kapsamda, e-Devlet'ten çiftçiler çok sayıda işlemi kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Bu hizmet e-Devlet’te aktif olarak kullanılırken, Tarım ve Orman Bakanlığı da yeni bir açıklamada bulundu.

ÇKS Güncellemesi Ne Zamana Kadar Sürecek?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca gerçekleştirilen açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Ürün Güncelleme Başvuruları 1 Şubat tarihi itibariyle başladığı kaydedildi. e-Devlet üzerinden yapılacak başvuruların, 28 Şubat 2023 tarihine kadar devam edeceği ifade edildi.

ÇKS Ürün Güncelleme Başvurusu

Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Ürün Güncelleme Başvuruları, e-Devlet’in yanı sıra İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinden de yapabilecek. Söz konusu başvuru işlemleri ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunuldu. Konuya ilişkin Twitter'dan yapılan paylaşımda ”Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Ürün Güncelleme Başvuruları Başladı. Ürün Güncelleme Son Başvuru Tarihi: 28 Şubat 2023” denildi.

Ekonomi Haberleri