Türkiye'nin Lider Akaryakıt Firmasından Büyük Kampanya

Türkiye'nin lider akaryakıt firması Petrol Ofisi, yeni kampanyasıyla müşterilerine 660 liraya kadar hediye yakıt puan sağlıyor.

Türkiye'nin lider akaryakıt firması Petrol Ofisi, yeni kampanyası müşterilerine 660 liraya kadar hediye yakıt puanları kazandırıyor.

Şirketten yapılan bildiriye göre, Petrol Ofisi istasyonlarından 20 Eylül'e kadar akaryakıt alacak kişiler, farklı miktarlarda hediye yakıt puanı kazandırıyor.

Kampanya dahilinde tek seferde gerçekleşen dördüncü 600 lira ve üzeri yakıt satın alımlarında 120 lira, dördüncü 1500 lira ve üzeri yakıt alımlarında 300 lira ve dördüncü 3 bin 200 lira ve üzeri yakıt alımlarında 660 lira değerinde yakıt puan hediye ediliyor.

Kampanyaya katılımcıları Auto King oto kuaför hizmetlerinden 15 Ağustos'a kadar geçerli yüzde 40'a varan indirimden ve Eureko Sigorta kasko hizmetlerinden 31 Ağustos'a kadar geçerli yüzde 25'e varan indirimden de yararlanabiliyor.

Ayrıyeten Migros, Garenta, Hepsiburada, Hepsiburada Seyahat, yolcu360, Burger King, Oto Konfor gibi markaların avantajlarının ve indirimlerinin detayları için Petrol Ofisi'nin mobil uygulamasını ziyaret edilebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri