Üç Gün Sonra Kampanya Sona Erecek! Garanti Bankası 1000 TL Bonus Veriyor

Garanti Bankası, 12 Mayıs tarihine kadar Yakınını Davet Et kampanyasını devam ettirecek. Söz konusu kampanya çerçevesinde yakınını davet eden kişiler 1.000 TL'ye varan bonus kazanırken, kampanyanın ayrıntıları da merak ediliyor....

Garanti Bankası, 12 Mayıs tarihine kadar Yakınını Davet Et kampanyasını devam ettirecek. Söz konusu kampanya çerçevesinde yakınını davet eden kişiler 1.000 TL'ye varan bonus kazanırken, kampanyanın ayrıntıları da merak ediliyor. Bu kapsamda, Yakınını Davet Et kampanyasına nasıl katılım sağlanacağı ve kampanya için hangi adımların izlenmesi gerektiği araştırılıyor.

Yakınını Davet Et Mayıs 2023 Kampanyası

1 Mart'ta başlayan ve 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, yakınlarını Mobil’den Garanti Bankası müşterisi olması için davet eden kişiler 1.000 TL'ye varan bonus almaya hak kazanacaklar. Garanti bankası, kampanyadan faydalanabilmek için davet edilen kişilerin mobilden müşteri olması gerektiğini belirtti.

Garanti Bankası Bonus Kampanyası

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olan Garanti Bankası müşterileri 1.000 TL'ye varan bonus kampanyasına katalım sağlayabilecekler. kampanya sürecinde mobilden Garanti Bankası müşterisi olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus verilecek. Yakınını Davet Et kampanyası için promosyon kodu ise Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et adımlarını izleyerek elde edilebilir. Garanti Bankası güncel kampanyalara dair bilgi verirken, kampanyaların detaylarına erişmek isteyen kişiler, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri