Uçak Bileti Alacak Kişiler Dikkat! Ziraat Bankası Kampanyası Devam Ediyor

Temmuz ayı itibariyle uçak bileti almayı düşünen kişiler, bankaların güncel kampanyalarına dair araştırmalar yapıyorlar.

Temmuz ayında da bankalar güncel kampanyaları ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, uçak bileti alımında sağlanacak fırsatlar da yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, Ziraat Bankası da 1 Temmuz’da başlayan ve 31 Temmuz’a kadar devam edecek olan kampanya ile ilgili resmi internet sitesinden bilgilendirmede bulundu. Söz konusu kampanya kapsamında 100 TL bankkart lira verileceğinin duyurulması sonrası, fırsatın detayları, nasıl başvuru yapılacağı ve bankkart lira alınabilmesi için yapılması gereken minimum alışveriş tutarı araştırılıyor.

Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyası

1-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Bankkart ile havayollarında faaliyet gösteren üye işyerlerinin satış ofisleri, web siteleri, mobil uygulamaları ve çağrı merkezleri kanallarından tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL Bankkart Lira verilecek. Temmuz sonuna kadar devam edecek olan kampanya, sadece havayolu firmalarının fiziki ve sanal Bankkart POS'larından yapılacak işlemler için geçerli olacak.

Ziraat Bankası Güncel Kampanya

Ziraat Bankası’nın yayınladığı bilgilendirme metnine göre, kampanya şartlarını yerine getiren kişilerin kartlarına bankkart liralar anında yüklenecek. Duyurulan kampanya çerçevesinde bankkart lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor.

Ziraat Bankası Temmuz 2023 Kampanyaları

‘Havayolu Bilet Alımınıza 100 TL Bankkart Lira’ kampanyası temmuz ayının ilk gününde başladı ve son gününde kadar devam edecek. Temmuz ayında geçerli olan bu kampanyaya ve Ziraat Bankası’nın güncel diğer fırsatlarına erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri