Üniversite Öğrencilerinin Akbil Ücretini Belediye Karşılayacak! Başvurular Başladı

Üniversite öğrencileri için eğitim harcamaları arasında, ulaşım masrafları önemli yer kaplıyor. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, ailesinden uzakta yaşayan öğrencilere,...

Üniversite öğrencileri için eğitim harcamaları arasında, ulaşım masrafları önemli yer kaplıyor. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, ailesinden uzakta yaşayan öğrencilere, şehirlerarası yoluculuk için ulaşım desteği verileceğini açıklamıştı. Üniversite öğrencilerini ilgilendiren bir karar da Üsküdar Belediyesi'nden geldi.

Üsküdar Belediyesi İstanbul Kart Ücretini Karşılayacak

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, müjdemizi açıklıyoruz deyip üniversite öğrencilerinin akbil ücretlerinin belediye tarafından karşılanacağını belirtti. Başkan Türkmen paylaşımında ''Ve müjdemizi açıklıyoruz. Öncelikle; öğrenci evlerinin doğal gaz faturalarını ödemeye devam ediyoruz. Şimdi; Üsküdar’da ikamet eden TÜM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZİN İstanbul Kart (akbil) ücretini de yıl boyu ödeyeceğiz. Sizi çok seviyoruz!'' ifadelerine yer verdi.

Üsküdar Belediyesi İstanbul Kart Öğrenci Desteği Başvurusu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, üniversite öğrencilerinin nasıl başvuruda bulunacağını da açıkladı. Söz konusu desteğe ilişkin detaylı bilgilere ve başvuru ekranına burada yer alan bağlantıdan ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri