Üniversite Öğrencilerine Müjde! Burs Başvuruları Başladı

Üniversitelerde güz döneminin sonuna yaklaşırken, kurumlardan ve belediyelerden burs başvurularına ilişkin duyurular gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, üniversite öğrencileri de burs başvurularına dair açıklamaları yakından...

Üniversitelerde güz döneminin sonuna yaklaşırken, kurumlardan ve belediyelerden burs başvurularına ilişkin duyurular gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, üniversite öğrencileri de burs başvurularına dair açıklamaları yakından takip ediyorlar.

Burs Başvuruları Devam Ediyor

Tarsus Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 2022-2023 öğretim yılı lisans ve önlisans yüksek öğrenimini görmeye hak kazanmış, Tarsus'ta ikamet etmekte olan ailelerin öğrencilerine burs imkanı sağlanacak. Söz konusu burs ile ilgili Belediye'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada ''Tarsus Belediyesi tarafından 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi ön lisans ve lisans programlarına yerleşmeye hak kazanan öğrencilere eğitim yardımı başvuruları başladı.'' ifadeleri yer aldı.

Burs Başvuru Ekranı

Tarsus Belediyesi'nin açıkladığı burs ödemesi için başvurular 16 Ocak tarihinde başladı ve 17 Şubat'a kadar devam edecek. Burs başvurusunda bulunmak ve detaylı bilgilere erişmek isteyen kişiler, Tarsus Belediyesi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri