Vakıfbank 200 TL Worldpuan Veriyor! Vakıfbank Worldcard Temmuz 2023 Kampanyası Devam Ediyor

Vakıfbank’ın resmi internet sitesi üzerinden Temmuz ayı sonuna kadar devam edecek olan Worldpuan kampanyasına ilişkin açıklama yapıldı.

Temmuzda hayata geçirilen güncel kampanyalara ilişkin Vakıfbank müşterileri araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, 1 Temmuz’da başlayan ve 31 Temmuz’a kadar sürecek olan 200 TL worldpuan kampanyası resmen açıklandı. Vakıfbank'ın kampanyasının başladığının açıklanmasından sonra, nasıl katlım sağlanacağı ve worldpuan alınabilmesi için gerekli olan minimum harcama tutarı araştırılıyor.

Vakıfbank Worldpuan Kampanyası

Vakıfbank tarafından yayınlanan bilgilendirmede, 1-31 Temmuz tarihleri arasında VakıfBank Worldcard ile beyaz eşya, elektronik, yapı ve mobilya sektörlerinde tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, 20.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL Worldpuan verileceği ifade edildi. BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, Sanal kartlar, e-ticaret, mail order ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil edilmedi.

Vakıfbank Kampanyaları

VakıfBank Mobil’deki “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlanabilen 200 TL worldpuan kampanyasına ve Vakıfbank’ın güncel fırsatlarını görmek ve ayrıntılı bilgi almak isteyenler, bankanın resmi internet sitesine erişebilir.

Ekonomi Haberleri