VakıfBank Sürpriz Rakamı Açıkladı! 40 Bin'e Ulaştı

Bankacılık sektöründe bir ilk olan birikimli kur korumalı mevduat ürünü ile ilgili açıklamada bulunan VakıfBank, 40 bin müşteriye ulaştığını duyurdu.Bankadan tarafından yapılan açıklamaya göre, birikimlerini Kur Korumalı...

Bankacılık sektöründe bir ilk olan birikimli kur korumalı mevduat ürünü ile ilgili açıklamada bulunan VakıfBank, 40 bin müşteriye ulaştığını duyurdu.

Bankadan tarafından yapılan açıklamaya göre, birikimlerini Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı’nda değerlendirenler, vade sonunda otomatik bakiye aktarımı ile zamandan tasarruf sağlıyor.

Birikimli kur korumalı mevduat ürününden yararlananlar, günlük tasarruflarını avantajlı faiz oranları ile değerlendirirken, Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı’nın vade sonu tarihinde günlük biriken tutarın otomatik olarak Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı'na aktarılması sayesinde hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de birikimlerini kur dalgalanmalarına karşı koruyor.

Birikimli Kur Korumalı Mevduat, VakıfBank şubelerinden, VakıfBank Mobil üzerinden ve internet bankacılığından bir alt limit olmadan açılabiliyor.

Bu günlük vadeli hesap, mutlaka bir kur korumalı hesap ile ilişkilendiriliyor ve mevcut veya yeni açılacak bir Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı’na bağlanabiliyor. Birikimli Kur Korumalı Mevduat'ta, alt limit aranmadan para çekme ve yatırma işlemi yapılabiliyor.

Ekonomi Haberleri