Vakit Kaybetmeden Hemen Sorgulayın! İBB Burs Sonuçları Açıklandı Mı? Hesabınıza 4500 TL Yatırılmış Olabilir

İBB Burs Sonuçları için meraklı bekleyiş devam ediyor. Bildiğiniz gibi burs başvuru işlemleri 16 Ekim tarihinde sonlandırıldı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 75 bin öğrenciye...

İBB Burs Sonuçları için meraklı bekleyiş devam ediyor. Bildiğiniz gibi burs başvuru işlemleri 16 Ekim tarihinde sonlandırıldı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 75 bin öğrenciye burs verilmektedir. Burs almaya hak kazanan öğrencilere toplamda 4500 TL ödeme yapılacak olmakla beraber 3 parça şeklinde hesaplara yatırılacaktır. Peki, İBB Burs Sonuçları açıklandı mı?

İBB Burs Sonuçları için nefesler resmen tutuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere verilecek burs başvuruları 26 Eylül ile 16 Ekim tarihleri arasında alınmıştı. Burs başvurularının tamamlanmasının üzerine 50 gün geçse de henüz açıklama yapılmadı. Burs değerlendirme işlemlerinde öncelik ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmekle beraber öğrenciler tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki, 2022 İBB Burs Başvuru Sonucu açıklandı mı? İBB Burs Başvuru Sonucu Nereden Sorgulanır?

İBB Burs Sonucu Açıklandı Mı?

İBB Burs Başvuruları Ekim ayının ortasında sona erdi. Burs başvuru sonuçları henüz açıklanmasa da ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir bilgi de bulunmamaktadır. 2021 yılında İBB burs başvuruları Ekim ayının son haftasında sona ermiş ve sonuçlarda 23 Kasım tarihinde açıklanmıştı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında ise İBB burs sonuçlarının Aralık ayının sonuna kadar açıklanması beklenmektedir.

İBB Burs Başvuru Sonucu Nasıl Sorgulanır?

İBB Burs Başvuru Sonucu Nasıl Sorgulanır? Sorusu burs almak için başvuru yapmış olan kişiler tarafından araştırılmaktadır. İBB burs sonucu sorgulaması

Hem Önlisans hem lisans eğitimini açık öğretimden devam ettiren öğrenciler, yurt dışında eğitim alanlar, 25 yaşını geçmiş olanlar, eğitim görürken yüz kızartıcı bir suçtan dolayı disiplin cezası alanlar, hüküm giyenler, yüksek lisans ve doktora öğrencileri verilen burstan faydalanamaz.

Ekonomi Haberleri