Vakit Kaybetmeyin! Başvuru Yapana Tamı Tamına 5200 TL Veriliyor

Binlerce kişinin yüzünü güldürecek haber Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından geldi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen burslar için başvuru ekranı açıldığı belirtilerek tamı tamına 5200 TL burs verileceği...

Binlerce kişinin yüzünü güldürecek haber Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından geldi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen burslar için başvuru ekranı açıldığı belirtilerek tamı tamına 5200 TL burs verileceği ifade edildi. Başvuru ekranının açıldığının duyurulmasının ardından yapılan duyuru kapsamında açıklama yapıldı. Konuyla ilgili olarak Yükseköğretim bursu ile yabancı uyruklu olan öğrenciler 21 Kasım 2022 itibariyle başvuru yapabileceğini açıklandı. Son başvuru tarihi olarak da 30 Kasım 2022 tarihi gösterildi.

Yükseköğrenim Bursu ve Yabancı uyruklu öğrenci bursu olarak verilen burslara başvurular başlamış olmakla beraber 30 Kasım 2022 tarihine kadar başvurular devam edecektir.

Tamı Tamına 5200 TL Veriliyor

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından öğrencileri maddi yönden rahatlatabilmek için burs verilmektedir. Normalde verilen burs ödemeleri en erken Ekim ayında ödenmeye başlanıp, Mayıs ayına kadar verilmektedir. Toplamda 8 ay verilen burslar her ay 650 TL olarak ödenecek olup 8 ay boyunca toplamda bu meblağ 5200 TL olarak belirlendi. Burs almaya hak kazanan öğrenciler için ödenen burs miktarı yıldan yıla farklılık gösterebilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Ekonomi Haberleri