Vatandaşlar Yeni Güne Zamla Uyandı! Asgari Ücretle Birlikte Birçok Şeye Zam Geldi

Milyonlarca vatandaş tarafından büyük bir merakla beklenen asgari ücret zammı konusu dün itibariyle çözüldü. 2023 yılında uygulanacak olan asgari ücret, 8 bin 506 TL olarak belirlendi. Asgari ücretin zamlanmasıyla birlikte zam...

Milyonlarca vatandaş tarafından büyük bir merakla beklenen asgari ücret zammı konusu dün itibariyle çözüldü. 2023 yılında uygulanacak olan asgari ücret, 8 bin 506 TL olarak belirlendi. Asgari ücretin zamlanmasıyla birlikte zam dalgası da başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin geçtiğimiz akşam Beştepe'de buluştu ve asgari ücrette son nokta konuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 asgari ücreti açıklaması ile beraber bazı ürünlerin fiyatında meydana gelen artış vatandaşların dikkatini çekti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan gazeteci Turhan Bozkurt, 2023 asgari ücret zammı öncesinde 25 TL olan 1 litre sütün asgari ücret zammı ile beraber yüzde 12 zam uygulanarak 28 TL'ye çıkacağını vurguladı.

Ekonomi Haberleri