VGM Burs Başvuruları Yarın Başlayacak! Öğrenciler Dikkat Kaçırmayın

Vakıflar Genel Müdürlüğü, farklı kademede eğitim gören öğrencilere eğitim desteği sağlamaya devam ediyor. Müdürlük tarafından yapılan son açıklamaya göre, 2022-2023 eğitim öğretim dönemde de öğrencilere burs sağlanacak....

Vakıflar Genel Müdürlüğü, farklı kademede eğitim gören öğrencilere eğitim desteği sağlamaya devam ediyor. Müdürlük tarafından yapılan son açıklamaya göre, 2022-2023 eğitim öğretim dönemde de öğrencilere burs sağlanacak. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün burs sağlayacağını duyurmasının ardından pek çok detay araştırılmaya başlandı.

VGM Burs Başvuru Tarihi

Vakıflar Genel Müdürlüğü, üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarını kolaylaştırmak için burs ödemesi yapacak. Söz konusu ödemeden faydalanmak isteyen öğrenciler, 21 Kasım 2022 tarihinden itibaren başvurularını iletebilecekler ve 30 Kasım 2022'ye kadar başvuru alınacak.

VGM Bursu Ne Kadar?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, üniversite öğrencilerine aylık 650 TL eğitim desteği ödemesi yapacak. Söz konusu desteğe başvuruda bulunmak ve detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, VGM'nin resmi internet sitesinden detaylara ulaşabilirler.

Ekonomi Haberleri