Whatsapp Herkesin Yana Yakıla Beklediği Özelliği Getirdi! Sadece O İşletim Sisteminde Kullanılacak

Milyonların merakla beklediği o özellik sonunda Whatsapp'a da geldi...

Milyonların kullandığı anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp herkesin yıllardır yana yakıla beklediği o özelliği duyurdu. Sadece o işletim sistemini kullanan kullanıcıların faydalanabileceği özelliğin detayları da açıklandı. Yeni özelliklerle donatılan uygulama, artık daha fazla işlemi aynı anda yapabilecek.

Küresel çapta en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, yeni özellikleriyle gündeme oturdu! Yeni bir güncelleme yaptığını duyuran uygulama, çeşitli özelliklerin kullanılabilir hale geldiğini duyurdu. Sık sık yaptığı güncellemelerle kullanıcı deneyimini iyileştiren Whatsapp, bu sefer de sesli ve görüntülü arama özelliğini hedef aldı. İşte Whatsapp’ın yaptığı yeni güncelleme ve gelen yeni özellik…

Sadece O Sistemi Kullananlara Gelecek!

Mac kullanıcıları için masaüstü uygulamasını güncelleyen Whatsapp, yeni bir adım daha attı. Mesajlaşma platformu, yeni özelliğinde grup ve sesli aramaları hedef aldı. Grup aramalarını ve dosyaları sürükleyip bırakma gibi özellikler sonunda Mac kullanıcılarına gelmiş oldu.

Whatsapp, bilindiği üzere bu yılın başlarında Windows bilgisayarlar için yeni bir uygulama çıkardığını duyurmuştu. Bu kapsamda Mac bilgisayarla için de harekete geçme kararı alan fenomen uygulama, yeni özellikleri de duyurdu.

Mac bilgisayarlar için Whatsapp uygulamasında değişiklik yapılırken, aramalarda iyileştirme işlemleri gerçekleştirildi. 8 kişiye kadar görüntülü konuşma ve 32 kişiye kadar sesli arama yapılabileceğini duyuran Whatsapp, artık Mac kullanıcılarının da sürükle-bırak özelliğine erişebileceğini ekledi.

Mac Kullanıcıları Sürükle-Bırak Özelliğine Erişebilecek!

Öte yandan Whatsapp, Mac kullanıcıları için grup aramalarına görüşme başladıktan sonra da katılabilme imkanı sunacak. Ayrıca, arama geçmişlerini görüntüleme imkanı ve hatta uygulama kapalı olsa da gelen arama bildirimlerini görebilecekler.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Mac kullanıcıları, aynı zamanda dosyaları kolaylıkla sohbete sürükleyip bırakarak paylaşabilecekler. Yani artık dosya üzerinden istedikleri belgeyi aramak zorunda kalmayacaklar.

Whatsapp Güncel Sürüm Nasıl İndirilir?

Macbook bilgisayara Whatsapp’ın güncel sürümünü indirebilmek için App Store üzerinden giriş yapılması gerekmektedir. Apple hesabına giriş yapıldıktan sonra ise güncellemeleri yöneterek son sürüm indirilebilir. Aynı zamanda whatsapp.com adresi üzerinden de güncel sürüm indirilebilmektedir.

Ekonomi Haberleri