Yapı Kredi Emekli Promosyonu Arşa Çıktı! Anında Hesaba Yatacak, Koşulsuz Şartsız Kredi Verilecek

Mayıs ayını geride bırakmaya hazırlanırken, bankaların Haziran ayı emekli promosyonları belli olmaya başladı. Bu kapsamda Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurarak emekliye nefes aldıracak formülü geliştirdi.Emeklilere yönelik...

Mayıs ayını geride bırakmaya hazırlanırken, bankaların Haziran ayı emekli promosyonları belli olmaya başladı. Bu kapsamda Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurarak emekliye nefes aldıracak formülü geliştirdi.

Emeklilere yönelik kredi imkanları ve promosyon tutarları hala internet aleminde sıkça araştırılmaya devam ederken, bankalar Haziran ayı emekli promosyon tutarlarını paylaşmaya başladı.

Ziraat Bankası, Yapı Kredi, İş Bankası ve Garanti gibi çok sayıda banka tüm promosyonlarını güncellerken, yanlarına emeklilere özel ek seçenekler de belirlediler. Böylelikle de zaten düşen alım gücü ve zorlanan emekliler için yeni bir fırsat kapısı açıldı.

Yapı Kredi, yeni emekli promosyonuna bir de düşük faizli emekli kredisi ekledi. 8 bin 500 TL'ye kadar promosyon kullandıracağını duyuran banka, aynı zamanda krediyle de emeklilere nefes aldırmak için harekete geçti.

Peki, Yapı Kredi'nin yeni emekli promosyonu ve emekli kredisi ne kadar oldu? Garanti Haziran ayı emekli promosyonu kaç TL? Tüm bankalar maaşını taşıyana emekli kredisi veriyor mu? İşte Haziran ayı güncel emekli promosyonları...

Haziran Ayı Emekli Promosyonları Duyurulmaya Başlandı 

Mayıs ayının bitimine sayılı günler kala bankalar, Haziran ayı emekli promosyonlarını duyurmaya başladı. Promosyonlar, genel anlamda başka bir bankaya emekli maaşının taşınması durumunda emekliye verilen bir ikramiyedir. Bu nedenle de her dönem emekliler tarafından sık sık araştırılır. Hal böyle olunca da bankalar sık sık promosyonlarını güncellemektedir.

Emeklilerin ihtiyacı ve bankaya daha fazla düzenli müşteri kazandırma kapsamında yapılan emekli promosyon güncellemeleri, bu yıl hiç olmadığı kadar yüksek! Enflasyon artışı ve alım gücündeki düşüş, emeklilerin ve tüm vatandaşların belini bükerken, bankalardan gelen güzel haberle emekliler nefes alacağa benziyor.

Yapı Kredi Haziran Ayı Emekli Promosyonu Ne Kadar Oldu? 

Tüm Türkiye'nin en çok kullandığı bankalardan biri olan Yapı Kredi, Haziran 2023 emekli promosyon tutarını güncelledi. Emeklilerin ne kadar zorlandığının farkında olan banka, yeni promosyon tutarını diğerlerine kıyasla biraz daha yüksek tutarak 8 bin 500 TL olarak belirledi.

Yani, şu anda Yapı Kredi'ye giderek 3 yıl boyunca maaşını Yapı Kredi'den almayı taahhüt eden emekliler, sorgusuz sualsiz tam 8 bin 500 TL'yi anında alabilecekler. Böylelikle de maaşlarını taşıdıkları ilk ayda hem rahatlayacaklar hem de Yapı Kredi'nin ayrıcalıklarından faydalanabilecekler. Çünkü Yapı Kredi, emekliler için aynı zamanda düşük faizli emekli kredisi de sunuyor olacak.

Emekliye Düşük Faizli 70 Bin TL'ye Varan Kredi İmkanı! 

Öte yandan Yapı Kredi, maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşlara düşük faizli kredi de kullandıracak. Emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyanlar, Emekliye Özel İhtiyaç Kredisi başvurusu yapabilecekler. Bu kredide ise emeklilere tam 36 ay vade imkanı sunulurken, 25 bin TL'den 70 bin TL'ye kadar nakiti anında alabilecekler.

Yapı Kredi'ye emekli maaşını taşıyanlara özel hazırlanan kredide 25 bin TL çeken bir emekli, aylık 2 bin 858 TL taksit ödemesi yapacaklar. Toplam geri ödeme miktarı ise 34 bin 302 TL olacak.

Öte yandan daha fazla nakite ihtiyacı olan emekliler 70 bin TL'lik kredi de çekebilecekler. 70 bin TL'lik kredinin aylık taksit ödemesi 8 bin 3 TL ve toplam geri ödeme miktarı da 96 bin 47 TL olacak.

Ekonomi Haberleri