Yapı Kredi Haziran 2023 Emekli Promosyon Tutarı Belli Oldu!

Bankaların promosyon haberleri hız kesmeden gelmeye devam ederken, Mayıs ayının sonuna kadar emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan veya kampanyaya katılan vatandaşlara 8 bin 500 TL'ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte...

Bankaların promosyon haberleri hız kesmeden gelmeye devam ederken, Mayıs ayının sonuna kadar emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan veya kampanyaya katılan vatandaşlara 8 bin 500 TL'ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte emekli promosyon kampanyasının detayları...

Yapı Kredi Haziran 2023 emekli promosyon kampanyası, resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Kampanya haberinde, emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyanlar için 8 bin 500 TL'ye varacak miktarda promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan emekli olan herkesin kampanyadan yararlanabileceği kaydedildi.

Emekli promosyon kampanyasının yanı sıra Yapı Kredi, maaşını taşıyıp promosyon alan emekliler için farklı bir avantaj daha sundu. Belli tarihler aralığında 600 TL harcama yapan emeklilere 750 TL promosyon ödeneceğini de duyuran banka, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel olarak hazırladığımız 'Emeklilik Paketi' avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi'den almanız yeterli!

Yapı Kredi Emekli Promosyonundan Nasıl Yararlanılır? 

Yapı Kredi müşterisi olan kişiler, Bireysel İnternet Şubesi veya Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden maaş taşıma işlemi gerçekleştirebilirler. Ayrıca, 444 0 444- 0850 222 0 444 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak veya nüfus cüzdanıyla en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret ederek veya e-Devlet üzerinden de SGK emekli maaşını bankaya taşıyabilirler.

Yapı Kredi müşterisi olmayan kişiler, Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek kolayca emekli maaşını taşıma işlemini gerçekleştirebilirler. Ayrıca e-Devlet veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla da emekli maaşını bankaya taşıma işlemi yapabilirsiniz.

Başvurunuzun ardından SGK tarafından Yapı Kredi'ye gönderilen ilk maaş dosyanızla birlikte seçtiğiniz Yapı Kredi şubesinde emekli maaş hesabınız açılır. Hesap açıldıktan sonra da promosyon yatırılır ve verilen banka kartıyla da hem promosyon hem de maaşınızı çekebilirsiniz.

Yapı Kredi Haziran 2023 Promosyonu Ne Kadar Olacak?

Yapı Kredi Bankası, emekli promosyon kampanyası kapsamında, emekli maaşını 3 yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren kişilere, 8 bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını açıklamıştı. Bu kapsamda, Yapı Kredi'nin emekli promosyon tutarları aşağıdaki gibi oldu:

  • 3 bin 499 TL'ye kadar maaş alan Yapı Kredi müşterilerine 4 bin 500 TL ödeme yapılacak.
  • 3 bin 500 TL ile 7 bin 499 TL arasında maaş alan Yapı Kredi müşterilerine 5 bin 250 TL ödeme yapılacak.
  • 7 bin 500 TL ile 9 bin 999 TL arasında maaş alan Yapı Kredi müşterilerine 6 bin 750 TL ödeme yapılacak.
  • 10 bin TL üzerinde maaş alan Yapı Kredi müşterilerine ise 7 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

750 TL Nakit Ek Promosyon Kazanma Şansı! 

Ayrıca, ek ödül taahhütnamesi imzalandıktan sonra 60 gün içinde 2 yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda, emeklilere 250 TL nakit ödül ödeneceği de duyuruldu.

Belirtilen tarihler ​​arasında ilk kez kredi kartı alan ve kampanya başlangıç tarihinden itibaren 6 Temmuz 2023 tarihine kadar toplamda 500 TL tutarında harcama yapan müşterilere de 750 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Ekonomi Haberleri